Královské zacházení: Aladdin Mena Massoud se v novém romantickém filmu ukáže jako princ

Foto: Kirsty Griffin/Netflix

Dívka z lidu a princ? Že to zní jako klišé? Ale zřejmě to funguje. Proto si Netflix pro své diváky připravil další romantický film a s touto tématikou. Laura Marano a Mena Massoud si zahráli v romantickém dramatu The Royal Treatment (Královské zacházení), který na Netflixu vyjde 20. ledna.

Netflix se snaží přinášet stále více celovečerních filmů včetně těch romantických. Jedním z nich bude i The Royal Treatment, který dorazí na Netflix už 20. ledna. V hlavních rolích uvidíme Lauru Marano (Dokonalé rande) a Mena Massouda (Aladdin). Film režíruje Rick Jacobson a scénář napsala Holly Hester.

Foto: Netflix

Příběh vypráví o Isabelle a princi Thomasovi, mezi kterými přeskočí jiskra. Isabella provozuje svůj vlastní kadeřnický salón v New Yorku a nebojí se říct svůj názor, zatímco princ Thomas řídí svou vlastní zemi a chystá se oženit z povinnosti, nikoliv z lásky.

Jednoho dne Izzy a její kolegové stylisté dostanou životní příležitost pracovat na královské svatbě. A jak už tomu tak bývá, mezi obyčejným děvčetem z lidu a bohatým urozeným princem přeskočí jiskra. Ona i Thomas zjistí, že aby převzali kontrolu nad svými osudy, musí následovat svá srdce.

Zdroje: Netflix, What’s On Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.