Dá se uniknout ze zlaté klece plné lží? Jihokorejský seriál Moje vás provede světem boháčů a intrik

Eva Lenská
Foto: tvN

Netflix vybral pro milovníky jihokorejských seriálů další kousek, který se jmenuje Moje (Mine) a může se pochlubit dvěma ostřílenými herečkami Lee Bo Young a Kim Seo Hyung, které jsou v Koreji velmi populární a nebojí se žádné herecké výzvy.

Děj seriálu se točí kolem dvou žen, které se provdaly za syny Hyowon Group, společnosti s mnohamiliardovým obratem. Přestože jsou bohaté a úspěšné, snaží se Seo Hi Soo a Jung Seo Hyun v podání Lee Bo Young a Kim Seo Hyung najít své místo v penězi poblázněné rodině, do které se provdaly. Život v jejich izolovaném sídle se však zkomplikuje ve chvíli, kdy dojde k vraždě a každý ze členů rodiny dělá všechno proto, aby zůstal nevinný jako lilie.

Seriál divákům přiblíží život boháčů, kteří žijí ve zlaté kleci a když se hádají, klidně po sobě hází nádobím za statisíce. Jejich extravagantní životní styl možná mnohé překvapí, leč není co závidět. Přes všechna lákadla a luxus, je zlaté hnízdo plné lží, intrik a tajemství.

Tuto jihokorejskou novinku režírovala režisérka Lee Na Jeong, která má na svědomí úspěšné seriály jako Oh My Venus nebo Love Alarm. O scénář se postarala scenáristka Baek Mi Kyung, známá díky seriálům Strong Woman Do Bong Soon a Women of Dignity.

Kromě výše zvedených hereček, diváky svým hereckým uměním potěší například Cha Hak Yeon neboli N ze skupiny VIXX, Herečky Ok Ja Yeon a Jung Yi Seo a herci Lee Hyun Wook, Park Hyuk Kwon a Kim Woo Dam.

Seriál Moje je na Netflixu dostupný od 4. července.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.