Nový akční thriller Pok-sun nesmí přežít ukazuje ženskou verzi Johna Wicka a spoustu bojových scén

Eva Lenská
Foto: Netflix

Na Netflix míří vzrušující jihokorejský akční thriller Pok-sun nesmí přežít (Kill Boksoon), který měl premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Berlíně. Můžeme se těšit na vražedkyni, která tvrdí, že vychovávat dospívající dceru je mnohem těžší, než někoho odprásknout.

Kill Pok-sun (Jeon Do Yeon) je svobodná matka dospívající dcery. Kromě toho je však také nájemnou vražedkyní se stoprocentní úspěšností. Koho má zabít, toho prostě bez zábran sejme. Učitelky jejího dítěte a ostatní matky by nikdy nenapadlo, čím se živí a že vlastně žije ve lži. Většinou jim říká, že pracuje pro jednu společnost, která plánuje různé akce.

Foto: Netflix

Ve skutečnosti však pracuje pro společnost M.K Ent, kterou vede Cha Min Kyo (Sol Kyung Gu), muž, jenž ji vycvičil k zabíjení. Oba k sobě chovají vzájemný respekt, nicméně Pok-sun ví, že její učitel je nebezpečný člověk, který ji může připravit o všechno, včetně života. A k tomu také málem dojde! Těsně před prodloužením smlouvy, bude loajalita hrdinky podrobena zkoušce a dopadne to tak, že bude muset bojovat o svůj krk.

Snímek o délce 137 minut režíroval režisér Byun Sung Hyun, který napsal i scénář. Herečka Jeon Do Yeon si během natáčení poranila hlavu, což si vyžádalo pár stehů na pohotovosti. Za dva dny však byla zase na place, ačkoli jí lékaři doporučovali odpočinek.

Nový a přímo vražedný thriller Pok-sun nesmí přežít dorazí na Netflix 31. března.

Zdroj: What’s on Netflix, Naver

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.