5 nových filmů a seriálů, které si o víkendu můžete pustit na Netflixu

Foto: Netflix

Víkend je tady a s ním i několik tipů na to, co nového můžete sledovat na Netflixu. Pokud se chystáte strávit následující dny doma, třeba naše tipy oceníte. Tady je pět filmů a seriálů, které jsou nově dostupné na Netflixu.

Infiesto

Snímek líčí příběh inspektora Samuela Garcíi (Isak Férriz) a jeho kolegyně Castro (Iria del Río), kteří jsou povoláni do malého hornického městečka v horách Asturie, kde se náhle objeví dívka jménem Saioa (Andrea Barrado), která byla několik měsíců považovaná za mrtvou.

Její zranění a vůbec celkový stav těla naznačují, že byla celou dobu v zajetí. Jelikož je v šoku, nemůže vyprávět svůj příběh, a tak detektivové musí pátrat po pachateli bez jakýchkoli stop. Během vyšetřování si oba rychle uvědomí, že pandemie je asi ten nejmenší problém, protože nejde o obyčejný případ únosu, jak se domnívali, ale škodí tu jakási zlověstná bytost. Musí tedy co nejdříve zamotaný případ vyřešit, aby zachránili nevinné životy.

Více jsme psali zde.

Deset dnů dobrého muže

Neškodný, obětavý, důvěryhodný, ctnostný, morální a… k čemu je vlastně dobré být dobrým člověkem? Pokud jste za celý život nikomu neublížili, můžete říct, že jste opravdu dobrý člověk? A pokud jste ochotni ušpinit si ruce pro spravedlnost, dělá to z vás špatného člověka?

Snímek líčí příběh Sadika, jenž se mění z obyčejného člověka v antihrdinu, hledajícího odpověď na výše uvedené zásadní otázky. Zatímco se Sadik mění z dobrého muže na špatného a ze špatného na lhostejného, ti, kteří mu zkříží cestu, dostanou svůj díl. Nikomu z nich se nepodaří uchovat si svou čistotu a nevinnost, kterou si byli jisti možná ještě den před tím.

Více si můžete přečíst zde.

U tebe nebo u mě?

Debbie a Peter jsou dlouholetí přátelé a jsou spolu neustále v kontaktu, ačkoli žijí na různých místech. Jsou však také naprostými protiklady. Svobodná matka Debbie je účetní, jejíž život v Los Angeles je naplánovaný do poslední sekundy, zatímco Peter je marketingový manažer a začínající spisovatel, jehož život v New Yorku se mění stejně rychle jako jeho přítelkyně.

Když je však okolnosti donutí, aby na týden převzali domácnost a povinnosti toho druhého, uvědomí si, že to, co si myslí, že chtějí, nemusí být tím, co skutečně potřebují. A jak už to u romantických komedií bývá, přeskočí jiskra a na dveře dvojice kamarádů začne klepat láska.

Více najdete zde.

Burza

Seriál, jenž mají na svědomí Nadia Ahmad a Anne a Adam Sobelovi, je inspirován skutečnými událostmi a přináší na obrazovky celého světa výjimečný a dosud nevyprávěný příběh charismatických žen Faridy a Muniry, které spojily své síly, aby otřásly kuvajtskou burzou – místem, na kterém dominovali výhradně muži. V bezohledném prostředí, v roce 1987, tři roky před invazí Saddáma Husajna do městského státu, se ukázaly jako talentované obchodnice.

Více informací si můžete přečíst zde.

Ty

Joe Goldberg se zdá být na první pohled obyčejným klukem, který pracuje v knihkupectví. Jednoho dne se však zamiluje do své zákaznice Guinevere Beck. Je jí doslova posedlý a nezastaví se před ničím. Zbaví se každé překážky, která by jí mohla zabránit ho milovat. Nic ale nejde podle plánu a Joeovu lásku potká tragický konec.

Joe si však nedá říct a přes to, že se ze všech sil snaží změnit, pořád je to silnější než on. Po dalších dvou šílených strhujících sériích nyní na Netflix dorazila čtvrtá. Ta je rozdělena na dvě poloviny. Druhá vyjde 9. března.

Zdroje: Autorka článku, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.