Film na Valentýna: Reese Witherspoon a Ashton Kutcher míří na Netflix s velmi očekávanou romantickou komedií

Eva Lenská
Foto: Erin Simkin / Netflix

Romantických komedií není nikdy dost, a to zejména teď v únoru, kdy slavíme Valentýn, svátek zamilovaných. Netflix nám proto přináší novinku s názvem U tebe nebo u mě? (Your Place or Mine), která potěší i obsazením. Reese Witherspoon a Ashton Kutcher mají s tímto žánrem zkušenosti a my jsme zvědaví, jak jim to spolu bude ladit.

Dokázali byste si vyměnit život a domov se svým nejlepším kamarádem, který žije na druhém konci země? Jaké by to asi bylo? Reese Witherspoon a Ashton Kutcher to právě v této komedii zjistí. Debbie a Peter jsou dlouholetí přátelé a jsou spolu neustále v kontaktu, ačkoli žijí na různých místech. Jsou však také naprostými protiklady.

Foto: Netflix

Svobodná matka Debbie je účetní, jejíž život v Los Angeles je naplánovaný do poslední sekundy, zatímco Peter je marketingový manažer a začínající spisovatel, jehož život v New Yorku se mění stejně rychle jako jeho přítelkyně. Když je však okolnosti donutí, aby na týden převzali domácnost a povinnosti toho druhého, uvědomí si, že to, co si myslí, že chtějí, nemusí být tím, co skutečně potřebují. A jak už to u romantických komedií bývá, přeskočí jiskra a na dveře dvojice kamarádů začne klepat láska.

Scénář a režii této novinky od Netflixu má na svědomí americká scenáristka, režisérka a producentka Aline Brosh McKenna, která pro Tudum řekla: „Snímek beru jako komedii o výměně těl, ale bez té výměny těl. Hlavní hrdinové budou mít příležitost ujít alespoň míli v botách toho druhého. A díky tomu se o sobě dozví věci, které by jinak nikdy nezjistili.“

Těm, kteří nemají na romantiku z jakéhokoliv důvodu náladu, vzkázala: „Je to ideální film na Valentýna, a to nejen proto, že jde o milostný příběh, ale hlavně proto, že v něm najdete i spoustu dalších druhů lásky. Je tam například rodičovská láska, láska k přátelům a láska k městu, ve kterém žijete. Celkově můžete očekávat vřelé a láskyplné prostředí.“

Snímek U tebe nebo u mě? bude na Netflixu dostupný už 10. února, a to i s českým dabingem.

Zdroj: Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.