Diváci upozorňují na nesrovnalosti v upoutávkách na dokument Harryho a Meghan: Je to fikce, říkají

Foto: Netflix

Pinc Harry a Meghan Markle se po zveřejnění dvou upoutávek na svůj dokumenty Harry & Meghan, který vyjde na Netflixu, opět ocitli na titulních stránkách. Diváci si ale ve videích všimli několika nesrovnalostí.

Ve čtvrtek Netflix vydá první polovinu epizod dokumentárního seriálu o princi Harrym a jeho manželce Meghan Markle. Těsně před tím vyšly i dvě upoutávky, o kterých jsme psali zde. Diváci v nich ale našli řadu nesrovnalostí, které je rozčilují.

Ukázalo se, že některé klipy použité v upoutávkách nejsou pro pár relevantní. V některých případech se týkají lidí, kteří zdánlivě nemají s Harrym nebo Meghan žádnou spojitost.

Minutová upoutávka, která byla zveřejněna v pondělí, ukazuje pár navštěvující veřejné akce i soukromé momenty ze zákulisí. V jednu chvíli vidíme paparazzi a staré záběry Harryho matky princezny Diany. Harry v tu chvíli říká: „Nechtěl jsem, aby se historie opakovala.“

Na jednom z ukázaných klipů jsou dokonce zástupci tisku, kteří čekají na modelku a podnikatelku Katie Price, která dorazila před soud Crawley Magistrates. Toto video se vůbec netýká Harryho, Meghan ani nikoho z královské rodiny.

Další část upoutávky ukazuje fotografy, kteří se mačkají kolem auta a Meghan říká (nejspíše o královské rodině): „Došlo mi, že mě nikdy nebudou ochraňovat.“ A další záběr ukazuje na auto, které vypadá, jako by je pronásledovalo. V klipu to ale spíše vypadá na bývalého právníka Donalda Trumpa Michaela Cohena natočeného v jeho limuzíně.

Dříve je ještě v upoutávce vidět fotoaparát fotografa, který se dívá shora na Harryho, Meghan a jejich syna Archieho, zatímco Harryho hlas říká: „Skandály jsou buď náhodné, nebo je někdo médiím podstrčil.“ Ale královský novinář a hlasatel Robert Jobson od té doby tweetoval snímek z klipu a napsal: „Tato fotografie použitá Netflixem a Harrym s Meghan k naznačení vniknutí tisku do soukromí je naprostá parodie. Byla převzata z akreditovaného fondu v rezidenci arcibiskupa Tutu v Kapském Městě. V akreditované pozici byli pouze 3 lidé. Harry a Meghan s tím souhlasili. Byl jsem tam.“

Mnoho diváků, kteří trailery viděli moc Harrymu a Meghan nevěří. „v podstatě celý pořad je fikce a není míněn doslova. Bohužel někteří budou věřit, že je to skutečné,” píše například jeden uživatel Twitteru pod Jobsonovým příspěvkem. „Jak moc budou ještě fňukat? Jsou tak únavní. Je tolik dobré práce, kterou můžou udělat místo plýtvání energií na toxickou pomstu. Opravdu by měli už přepnout písničku,“ píše další.

První část dokumentu vyjde 8. prosince. Druhá pak 15. prosince.

Foto: Netflix

Zdroje: Twitter/Robert Jobson, Twitter #harrymeghan Hello!

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.