Nové drama Netflixu dojalo diváky k slzám. Nejlepší seriál posledních let, říkají

Foto: Jessica Brooks/Netflix

Nový seriál Od nuly (From Scratch), který je nově na Netflixu, je natočen podle knihy americké herečky a spisovatelky Tembi Locke, jež sepsala svůj vlastní příběh. Přes víkend se stal seriál hitem a získal si oblibu u mnoha diváků.

Když Amy potká ve Florencii charismatického kuchaře Lina, je to láska na první pohled. Jeho sicilská rodina však se vztahem nesouhlasí. Nelíbí se jim, že by si Lino měl vzít černošku a milencům v lásce brání. Ti se ale nenechají zlomit a postupně si budují krásný a šťastný život v Los Angeles spolu s dcerkou, kterou nade vše milují. Jenže osud bývá krutý a zákeřné nemoci si nevybírají. Mladí manželé tak čelí hrozivé rakovině, která pohltí všechny jejich sny.

Amy se stane Linovou pečovatelkou a když jednoho dne o všechno přijde, nachází útěchu a doslovnou i duchovní potravu u stolu své tchyně. Na sicilském venkově objevuje léčivé dary prostého čerstvého jídla, náruč semknuté komunity a nadčasové tradice a moudrost, které jí svítí na cestu vpřed.

TAKÉ JSME PSALI: 5 novinek, které si na Netflixu můžete pustit s českým dabingem

Foto: Netflix

Uživatelé Netflixu na sociálních sítích romantický seriál chválí a mnozí přiznali, že kvůli němu dokonce plakali. „Od nuly na Netflixu je tak dobrý seriál. Dokoukala jsem celou show na jedno posezení a několikrát u toho uronila slzu. Ucítíte každou emoci. Lásku, štěstí, smutek, bolest, dokonce i vztek. Miluju to,“ píše jedna z divaček na Twitteru.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Historický hororový seriál od tvůrců Dark míří na Netflix. Podívejte se na tajemný trailer

Další dodala, že ji seriál také rozbrečel. „Je to skvělé. Podívejte se na to co nejdřív,“ doporučuje. „Myslím, že jsem plakala každou epizodu. Opravdu jsem unavená. Cítím, že se rozbrečím i teď,“ píše další žena. Někteří diváci seriál dokonce označili za „nejlepší seriál posledních let“ produkovaý Netflixem.

Do hlavních rolí byli obsazeni Zoe Saldana a italský herec Eugenio Mastrandrea.

Více o seriálu jsme psali zde.

Zdroj: Hello!

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Alcha Young

    Bylo by dobre se na ten serial nejdriv podivat nez neco napisu.

    1. Marta Kratochvílová

      Proč myslíte, že jsme ho neviděli?