Poznali byste dnes Danu z Kroku za krokem? Herečce Staci Keanan táhne na 50 a herectví už dávno pověsila na hřebík

Foto: Warner Bros. Television

Staci Keanan, původním jménem Anastasia Sagorsky, se narodila 6. června 1975 v Devonu. Svou kariéru započala už jako 4leté dítko v módním průmyslu. Později začala hrát divadlo a následně se dostala až k televizním seriálům. Tím nejslavnějším, ve kterém se objevila, je beze sporu Krok za krokem.

Staci Kenan se už od čtyř let věnovala modelingu a když jí bylo osm, začala se objevovat i na divadelních prknech. Přes to, že se její herecká kariéra začala rozjíždět, byla pilnou studentkou a snažila se zvládat školu i herectví dohromady. Později začala natáčet reklamy, dělat dabing a následně se objevila v několika seriálech. Mezi ty nejznámější patří My Two Dads a Krok za krokem.

Díky druhému jmenovanému, který běžel v letech 1991 až 1998 se Staci proslavila i u nás. Zahrála si ambiciózní teenagerku Danu Foster. Za tuto roli dokonce získala i několik ocenění včetně Youth In Film Award a Top TV Newcomer časopisu Sixteen.

TAKÉ JSME PSALI: JAK DNES VYPADÁ SLAVNÁ KOMISAŘKA JULIE LESCAUTOVÁ? HEREČCE VÉRONIQUE GENEST TÁHNE NA 70 A OD DOB SERIÁLU SE TÉMĚŘ NEZMĚNILA

Kromě seriálů se objevila také v několika ne příliš výrazných filmech. Jejím prvním byla Lisa z roku 1989, posledním pak komedie Holyman Undercover z roku 2010. Od té doby se už herectví nevěnuje. Rozhodla se ho pověsit na hřebík a věnovat se kariéře jiné – právnické.

V roce 2014 pracoval jako zástupce okresního prokurátora v kanceláři okresního prokurátora okresu Riverside, kde se věnovala případům těžkých zločinů zahrnujících násilí a usmrcení. Později začala pracovat jako zástupkyně okresního prokurátora okresu Los Angeles. V lednu 2021 se stala mimořádnou profesorkou práva na Southwestern Law School a v roce 2022 vedla kurz o tom, jak správně stíhat a obhajovat případy řízení pod vlivem.

Staci Keanan a Christine Lakin
Foto: Keanan And Lakin Give You Déjà Vu

TAKÉ JSME PSALI: JAK DNES VYPADÁ JOE LANDO ALIAS SULLY Z DOKTORKY QUINNOVÉ? JE MU 62 A POŘÁD JE TO VELKÝ HEZOUN

I když si dlouho střežila soukromí a neměla ani sociální sítě, před časem se objevil Instagram, který sdílí se svou hereckou kolegyní z Kroku za Krokem Christine Lakin (Al). Společně totiž začaly natáčet podcast, během kterého sledují a komentují jednotlivé díly seriálu, ve kterém se obě proslavily. Staci Kenan dokonce přiznala, že to je vůbec poprvé, co jednotlivé epizody vidí. Do té doby seriál Krok za krokem nikdy neviděla.

A co vy, viděli jste ho, nebo patříte k těm několika málo procentům, kteří netuší, o čem je řeč? Pokud na vás sedí druhá varianta, měli byste si doplnit „vzdělání“, protože jste přišli opravdu o hodně.

Mimochodem, na Kinoboxu má legendární seriál Krok za krokem pěkné hodnocení 72 %. Podle nás si ale zaslouží mnohem víc.

Zdroje: Kinobox, Wikipedia, Podcast Keanan And Lakin Give You Déjà Vu, Instagram/Staci Keanan a Christine Lakin

Hodnocení na Kinoboxu: 72 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.