Historický hororový seriál od tvůrců Dark míří na Netflix. Podívejte se na tajemný trailer

Foto: Netflix

Už před časem nás Netflix naladil na nadcházející mysteriózní drama z námořnického prostředí, které je nazvané pouze letopočtem – 1899. Nyní k němu Netflix vydal trailer.

První upoutávka na nadcházející námořnické mysteriózní drama Netflixu je konečně online. Jedná se o nejnovější seriál od Jantje Friese a Barana bo Odara, kteří stáli za mezinárodním trhákem Dark z roku 2017 také od Netflixu. Některé charakteristické znaky tohoto hitu dokonce můžeme vidět v traileru.

Seriál, ve kterém hrají jako Emily Beecham, Anuerin Barnard, Andreas Pietschmann a Miguel Bernardeau, sleduje cestující na obrovském parníku, kteří pocházejí z různých kultur a prostředí. V jednom jsou ale jednotní – v nalezení lepšího života v USA, kam loď směřuje.

Uprostřed nekonečných zrádných vod Atlantského oceánu narazí cestující z lodi Kerberos na největší záhadu svého života – loď Prometheus, která byla několik měsíců pohřešován a je unášena po otevřeném moři. Jejich dosud celkem poklidnou cestu tento střet změní v děsivou noční můru.

1899 bude na Netfliux od 17. listopadu.

Foto: Rasmus Voss/Netflix

Zdroje: Hollywood Reporter

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.