Aplikaci Kinobox by měl mít v telefonu každý filmový fanoušek

Marta Kratochvílová  | PR článek
Foto: Kinobox

Často přemýšlíte, na co se dívat? Pustit si Netflix, HBO Max, Disney Plus nebo něco jiného? Jaké filmy a seriály jsou nové, a jaký si vybrat? S tím vám může pomoct aplikace od Kinobox.cz. Dostupná je pro Android i iOS.

Web Kinobox.cz na jaře prošel redesignem a nyní přidává i nativní aplikaci pro iOS a Android. Díky ní už vám neunikne žádná filmová novinka. Snadno zde také zjistíte, jaké mají jednotlivé tituly na Kinobox.cz hodnocení, kde se na ně můžete dívat online anebo vybírat z přehledných žebříčků.

Kde si film či seriál pustit?

Na co se díváte? Netflix, HBO Max, Disney Plus, Voyo nebo něco jiného? Hned při spuštění aplikace vás Kinobox vyzve, abyste si nastavili VOD služby, které si platíte. Aplikace si nastavení zapamatuje a vy můžete začít procházet novinky jen ze streamovacích služeb, na které se díváte. Na detailu každého filmu nebo seriálu pak uvidíte, kde se přesně nachází.

Máte raději dabing nebo titulky?

Někdo dává přednost originálnímu znění s titulky, jiní vyhledávají pouze filmy a seriály s dabingem. Pokud patříte k druhé skupině, můžete si v rámci filtrace u streamovacích platforem nastavit možnost „český dabing“ a vybírat jen z těch titulů, které ho nabízejí.

Náhled aplikace Kinobox.
Foto: Kinobox

Přehledné žebříčky

Sci-fi, romantika, horor, thriller, akční, fantasy, komedie… co máte nejradši? V aplikaci Kinobox najdete přehledně zpracované žebříčky všech různých žánrů. U každého filmu i seriálu také rovnou vidíte, zda je dostupný online a kde. Ušetříte si tak čas vybíráním obsahu, který byste nakonec online na žádné z VOD platforem nedohledali, nebo na žádné, kterou máte.

Notifikace, díky kterým vám nic neuteče

Pokud čekáte na to, až bude online další řada vašeho oblíbeného seriálu, nebo vyjde film, na který už netrpělivě čekáte, stačí si titul uložit do oblíbených nebo do watchlistu a povolit notifikace. Jakmile se objeví na některé z platforem ke zhlédnutí, Kinobox vás upozorní.

Aplikace si můžete stáhnout v Google store a App store.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.