Lekce z filmu Divočina: Špatné boty a velké trápení. Kde vybrat vhodnou výbavu do lesa?

Tereza Pulgretová  | PR článek
Foto: Envato Elements

Stalo se vám někdy, že při koukání na napínavý film, ve kterém protagonisté doslova splynou s přírodou, zatoužíte po podobném dobrodružství? Jenže ochozené tenisky z dětství jsou vám malé a nepromokavou bundu jste někde ztratili. Abyste nad vybíráním pohodlného sportovního outfitu nestrávili víc času než ve stínu stromů a neutratili hromadu peněz, máme pro vás pár zajímavých tipů.

Filmaři poslední dobou sice chrlí jednu žhavou novinku za druhou, venku je ale po dlouhé zimě konečně krásné počasí, kterého by byla škoda nevyužít. „Sluneční“ vitamín D ani čerstvý vzduch u televize člověk nenachytá, a tak je na čase sbalit batoh a vyrazit po vzoru mnohých filmových hrdinů „do divočiny“.

Abyste se cítili jako dobrodruzi svého vlastního snímku, potřeba je snad jen pořádná výbava. S tou vám lehce a rychle pomůže web Vašekupony.cz. Tento největší vyhledávač slev a slevových kupónů shromažďuje info z více než dvou tisíců prodejen a vybírá speciální nabídky pro výhodnější nákup. Na své si tedy přijdou milovníci sportu, kempaři i výletníci.

Právě pěším turistům bychom doporučili poohlédnout se po nových trekingových botách. Lze využít Zalando Lounge slevový kód, a najít tak ty nejlepší značky oblečení a doplňků se slevou až 75 %. Nikdo přece nechce dopadnout jako Reese Witherspoon v ikonické scéně snímku Divočina, kde si z rozedřených nohou jen ztěžka sundává špatně zvolenou obuv.

Foto: Envato Elements

Zejména dámy nejspíš potěší fakt, že obchod nabízí i spoustu prémiových a velkých značek za nízké ceny. S takovou budete moct směle konkurovat i třeba takové Katniss Everdeen ze série Hunger Games, která les považovala za svůj domov. Navíc moc dobře věděla, jak důležité je být připraven na cokoliv a že outdoorové a funkční oblečení může i dobře vypadat.

Kdo by snad toužil po ještě větším komfortu, využije GymBeam slevový kód. Kromě zdravých potravin a sportovní výživy prodejce nabízí také kvalitní a stylové oblečení pro muže i ženy, které poslouží turistům, ale i těm, kdo se přece jen rozhodnou zůstat doma a zkouknou další řadu jejich oblíbeného seriálu. Vybírat můžete z triček, legín nebo čepic, zapomenout byste ale neměli také na vhodné spodní prádlo. Jedině tak si v klidu vychutnáte krásné výhledy i ticho šumících listů.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.