Ideální společník na movie night? Samsung představil nový projektor The Freestyle

Marta Kratochvílová  | PR článek
Foto: Samsung

Máte rádi filmy a seriály a jste schopni shlédnout klidně celou sérii na jeden zátah hned, jak vyjde? Ať už se na své oblíbené snímky díváte rádi sami, s partnerem, nebo obklopení přáteli, existuje několik věcí, které váš zážitek ze sledování dostanou na zcela jinou úroveň. Kromě dobrého jídla a pití či příjemného prostředí vám dokonalý filmový večer zajistí také, pokud využijete projektor. V čem předčí klasické televize či notebooky a jaké jsou jeho hlavní výhody při sledování filmů a seriálů?

V pohodlí domova i venku

S The Freestyle od Samsungu si můžete užívat nejnovější díly oblíbeného pořadu skutečně kdekoliv. Projektor je lehký a skladný, a tak ho bez problému vezmete kamkoliv s sebou. Přitom se nemusíte obávat nerovného povrchu či zkosené zdi. Obraz se přizpůsobí podkladu a plně automaticky se zaostří a vyrovná.  Stačí tak najít jakoukoliv zeď, kam budete obsah promítat, a můžete začít. Užijte si tu správnou atmosféru movie night s přáteli na zahradě či na chatě!

Zážitek jako z kina

Dáváte přednost velkým obrazovkám, na nichž si můžete vychutnat každý detail, a líp tak porozumět celému příběhu? S The Freestyle 2. generace se před vámi rozprostře až 100“ plátno. Díky nové funkci Smart Edge Blending navíc nově můžete spojit dva projektory a vytvořit tak neuvěřitelný 160“ panoramatický obraz. S projektorem tak dosáhnete zážitku jako z kina, navíc v intimním domácím prostředí.

Krása jiných světů na dosah ruky

S čím si tvůrci nových seriálů v poslední době s oblibou hrají, jsou barvy. Temné tóny často značí drama a mysteriózní seriály, kontrastní barvy jsou oblíbené například ve fantasy či sci-fi. Proto je dobré vybírat zařízení tak, ať tyto vlastnosti můžete ocenit. Nový projektor disponuje rozlišením FULL HD a živými barvami, které vás ihned přenesou do pochmurných městských uliček nebo doprostřed fantastických světů. Nezáleží přitom, zda obsah promítáte na dokonale bílou zeď. Barvy se automaticky optimalizují dle potřeby.

Projektor The Freestyle 2. generace od Samsungu
Foto: Samsung

Zvuk, který vás pohltí

I to nejjemnější zavrzání dveří či nejtišší kroky mají často v příběhu klíčový význam. Dopřejte si zařízení, kde vše jasně uslyšíte a které vás zcela pohltí do děje. Výkonný vestavěný reproduktor projektoru The Freestyle vás ohromí velice bohatým 360stupňovým zvukem, který k vám připlyne z každého směru. Nejen vizuální, ale také audio zážitek se tak bude podobat filmovému sálu.

Zcela automatické nastavení

Nechce se vám ztrácet čas zdlouhavým nastavováním zařízení? Není třeba. Nachystejte si popcorn, udělejte pohodlí a zbytek nechte na projektoru. Ten se kromě přizpůsobení barvám stěny a hrbolatému podkladu automaticky upraví tak, abyste si nevšimli žádné nerovnosti či nedokonalosti na stěně. Těšit se můžete na přesný obdélník a ničím nerušené sledování pořadů.

Projektor The Freestyle 2. generace od Samsungu
Foto: Samsung

Zábava na každou příležitost

Seriál už máte zhlédnutý a nevíte co teď? The Freestyle 2. generace nabízí širokou škálu možností. Díky cloudovému hraní a členství v programu Xbox Game Pass Ultimate si například můžete zahrát ty nejoblíbenější hry na Xbox, a to i bez konzole. Smart TV Experience vám zase nabízí jednoduše zrcadlit obsah televize nebo telefonu do projektoru. Prohlížet si tak můžete fotky, videa nebo cokoliv vás zajímá.

Samsung The Freestyle nabízí široké množství funkcí a vylepšení, které u sledování ocení každý milovník filmů a seriálů. A není se čemu divit, projektor je čerstvou novinkou, v prodejnách je dispozici teprve od 31. srpna, a to za doporučenou maloobchodní cenu 24 990 Kč. V rámci mimořádné akce však zákazníci až do 30. září získají v ceně i zmíněný Xbox Game Pass na 6 měsíců, dále originální herní ovladač Microsoft, externí baterii a k tomu ještě i outdoorový obal v celkové původní hodnotě 8 177 Kč. Využijte této nabídky a prožijte filmové večery tak, jako nikdy předtím!

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.