Odpadlíka byste dnes díky plastikám možná nepoznali. Lorenzo Lamas byl 6x ženatý a manželka mu porodila vnuka

Foto: USA Network

Pamatujete na seriálového Odpadlíka Reno Ranese, na kterém mohly ženy v devadesátkách nechat oči? Dnes je mu 66 let, je po šesté ženatý, manželka mu porodila vnouče a díky plastikám už byste ho možná ani nepoznali.

Lorenzo Lamas se narodil v Los Angeles v roce 1958. Jeho otcem byl slavný argentinsko-americký herec a režisér Fernando Lamas. Díky němu měl Lorenzo blízko k hraní a také se dostal už jako dítě k roli ve filmu. Jeho první role, i když velmi malá, přišla v roce 1968. Šlo o snímek 100 pušek, ve kterém se objevil i jeho otec. Až o dalších 10 let později získal konečně významnější roli. Šlo o slavný muzikál Pomáda, kde zazářily hvězdy jako John Travolta nebo Olivia Newton-John.

TAKÉ JSME PSALI: JAK DNES VYPADÁ SLAVNÁ KOMISAŘKA JULIE LESCAUTOVÁ? HEREČCE VÉRONIQUE GENEST TÁHNE NA 70 A OD DOB SERIÁLU SE TÉMĚŘ NEZMĚNILA

Mladý Lorenzo Lamas chodil na vojenskou školu Admiral Farragut Academy. Následně se vrátil do Los Angeles, aby mohl navštěvovat herecké kurzy Film Actor´s Workshopu. Kromě toho se věnoval bojovému umění jako je karate, jiu-jitsu nebo taekwondo. Díky tomu byl často obsazován do akčních rolí včetně seriálu Odpadlík, který z něj udělal hvězdu.

Tomu však předcházela ještě jedna významná role. V dramatu Síla rodu, který se vysílal v letech 1981 až 1990, si zahrál Lance Cumsona, nezodpovědného vnuka Angely Channing v podání Jane Wyman. Za tuto roli následně získal nominaci na Zlatý glóbus za nejlepšího herce ve vedlejší roli v seriálu, minisérii nebo televizním filmu.

Síla rodu - Lorenzo Lamas
Foto: Columbia Broadcasting System (CBS)

Co se týče jeho osobního života, není příliš stálý. Ženatý byl totiž celkem šestkrát a nikdy to nevydrželo moc dlouho. Jeho předposlední ženou byla Shawna Craig, se kterou se rozvedl v roce 2018. Následně v dubnu 2020 začal chodit s Kennou Scott a v únoru 2021 se v Los Angeles zasnoubili. Svatba pak proběhla 29. října 2023 na výletní lodi Wonder of the Seas.

ČTĚTE TAKÉ: CO DNES DĚLÁ A JAK VYPADÁ PAN SHEFFIELD Z CHŮVY K POHLEDÁNÍ? SEDMDESÁTNÍK CHARLES SHAUGHNESSY JE STÁLE V DOBRÉ KONDICI

Celkem má Lamas šest dětí a také vnoučata. Jednoho vnuka mu v roce 2015 porodila dokonce jeho bývalá manželka Shawna. Jeho dcera Shayne Lamas totiž po mimoděložním těhotenství nemohla znovu otěhotnět, a tak se jí její nevlastní matka nabídla, že dítě odnosí. Shawna totiž pracuje v agentuře zajišťující právě náhradní mateřství nebo dárcovství vajíček pro neplodné páry.

Dnes se šestašedesátiletý herec, který jako Reno Ranes učaroval nejedné ženě, snaží stále udržovat ve formě a netají se ani plastikami. Svůj facelift dokonce natočil jako reality show.  Podle zahraničních serverů má herec také liposukci břicha. Každopádně zákroky, zejména v oblasti obličeje, jsou na něm znatelné a není si kvůli nim už ani příliš podobný.

Od roku 2016 pracoval Lamas jako pilot vrtulníku a létal s lidmi na jednodenní výlety do Grand Canyonu z Los Angeles. Podle účtů na sociálních sítích si stále občas ve vrtulníku zalétá. Neopustil však ani herectví, i když žádná významnější role od dob Odpadlíka už nepřišla.

Zdroje: Wikipedia, ČSFD, Extra, iDnes, Instagram/Lorenzo Lamas

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.