Co dnes dělá a jak vypadá pan Sheffield z Chůvy k pohledání? Sedmdesátník Charles Shaughnessy je stále v dobré kondici

Foto: CBS

Kdo by neznal kultovní seriál Chůva k pohledání, který vznikal v letech 1993 až 1999 a bylo natočeno šest sérií. Ústřední postavou seriálu byla Fran Fine, židovské děvče z Queensu, které se stalo chůvou dětí a později také novou láskou vdovce Maxe Sheffielda. Toho hrál Charles Shaughnessy. Jak dnes tento britský herec vypadá a co dělá?

Charles Shaughnessy se narodil 9. února 1955 v Londýně. Jeho matka byla herečka a otec scenárista, takže měl k hereckému řemeslu od malička blízko. Dokonce už na základní škole účinkoval v několika filmech. Přes to měl však nakonec nakročeno úplně jiným směrem. Vystudoval totiž práva na univerzitě v Cambridge.

Po studiu se ovšem přidal do skupinky komediálních herců Footlights Revue a zapsal se do Londýnské divadelní školy. S tamějším souborem začal cestovat a nakonec ho osud zavedl do Ameriky, kde se v roce 1983 oženil s herečkou Susan Fallander, se kterou loni oslavil už 40. výročí. Spolu mají dvě dcery.

Mezi jeho významné role patří Shane Donovan z populárního dramatu Tak jde čas, který koncem devadesátých let běžel i u nás, nebo bohatého anglického gentlemana Maxwella Sheffielda ze sitkomu Chůva k pohledání, kde si zahrál po boku legendární Fran Drescher.

Charles Shaughnessy a Fran Drescher
Foto: CBS

Nyní je Charlesovi Shaughnessymu 69 let a stále se celkem aktivně věnuje herectví. Posledním seriálem, kde se objevil, byli Lovci duchů: Winchesterovi. Přes to, že je už ve věku důchodce, je celkem aktivní na sociálních sítích. Naposledy se například chlubil „kusem žvance“ na talíři, u kterého si pochvaloval: „Výhody toho, že u nás bydlí náš zeť (a naše dcera).“

Podle snímků a videí to každopádně vypadá, že se těší dobrému zdraví a je v dobré kondici. I když pan Sheffield už od dob, kdy laškoval se slečnou Fine značně zestárl, pořád je to fešný elegán.

Zdroj: Instagram/Charles Shaughnessy, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.