Ve filmu, který Češi nikdy neměli vidět, si střihla pořádně žhavou scénu. Za nahotu se ale nestydí. Dnes slaví narozeniny Kateřina Brožová

Eva Lenská
Foto: Bohemia MP

Dnes slaví 56. narozeniny herečka a zpěvačka Kateřina Brožová, kterou proslavily seriály Život na zámku a Pojišťovna štěstí. Stále je snem mnoha mužů, v lásce však moc štěstí neměla. Miluje zvířata, udržuje si dokonalou postavu a má dceru, která se věnuje parkurovému skákání. Jako zpěvačka vydala několik alb a zazářila také v mnoha muzikálech.

Kateřina Brožová se narodila 9. února. 1968 v Praze. Po gymnáziu vystudovala herectví na DAMU. Už na škole hrála v Divadle na Vinohradech a brzy se stala i televizní a filmovou herečkou. Od dětství se věnovala baletu, hře na klavír, jízdě na koni a tanci. Její velkou vášní je zpěv. Stále vystupuje v muzikálech a její role Fantine v Bídnících je nezapomenutelná. Dále se věnuje dabingu a zabrousila i do politiky. S podnikatelem Zdeňkem Tomanem má dceru Kateřinu. Je rozvedená, a i když jejím životem prošlo dost mužů, v současné době tvrdí, že je single.

Smůla na muže

Přestože patří k našim nejkrásnějším herečkám, na muže má smůlu. Manželství s podnikatelem Tomanem jí vydrželo pouze sedm let. Pak prožila bouřlivý vztah s producentem a lobbistou Petrem Kovarčíkem, který ji po rozchodu nazval nejdražším eskort servisem. Usmířit se nestačili, zemřel sám ve svém luxusním bytě. Dále randila s ženatým podnikatelem Borisem Kollárem a také mediálním magnátem Jaromírem Soukupem. Ani jeden vztah nevydržel. Momentálně o novou lásku nestojí. Raději si užívá krásy přírody.

ČTĚTE TAKÉ: PŘEDSTAVITEL PRINCE CHARLESE JE RÁD, ŽE SERIÁL KORUNA KONEČNĚ SKONČIL. KVŮLI KRITICE NEVYLEZL DVA DNY Z POSTELE

Foto: Česká televize

Zavřená v obchodním centru

Loni zažila nemilý šok. Zavřeli ji v prázdném obchodním centru v Čestlicích a zasahovat musela dokonce i policie. Obchod měl zavírat ve 20 hodin a právě v tu dobu vyrazila k východu. Bohužel bylo zavřeno. Nikde ani živáčka a všude tma. Herečka tedy zavolala policii, která ji zhruba po dvou hodinách osvobodila. Naštvaný správce měl dokonce obavy, zda něco neukradla. Jak se v tak velkém objektu sama cítila? „Strachy jsem nešílela. Příjemný pocit to nebyl, ale byla jsem úplně v klidu,“ přiznala později.

Zabili jí milovaného psa

Když v lednu odletěla na dovolenou, svěřila svého stárnoucího a nemocného psa do péče veterinární kliniky Jaggy. To ještě netušila, jakou noční můru zažije. Čtyřnohého mazlíčka srazil vlak, neboť zaměstnancům kliniky utekl při venčení. „Zabili mi mého miláčka. Svěříte člena rodiny, pro kterého byste dýchali, veterinární klinice, aby bylo o něj postaráno, kdyby přišel zdravotní problém. Oni ho pustí při venčení z vodítka, ač ho neznají a nevědí, jak bude reagovat, i když je to starší a ne úplně zdravý pes,“ svěřila médiím i fanouškům, kteří s ní ve velké míře soucítili.

Lechtivé snímky a lži producentů

Okouzlující herečka se svého času proslavila i účinkováním v lechtivých snímcích Vášnivé známosti a Vášnivé známosti 2. Ukázala v nich své půvaby a spolu se Sabinou Laurinovou a Markétou Hrubešovou si střihly žhavou scénu. Producenti jim slíbili, že se Vášnivé známosti do Čech ani do střední a východní Evropy nedostanou, ale bohužel lhali. Film totiž odvysílala i TV Nova. Kateřině a její kariéře tento skandál naštěstí neublížil. Za nahotu se nestydí a v pořadu Kápni božskou! nedávno prohlásila, že doma chodí ráda nahá.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: NETFLIX CHYSTÁ HISTORICKÝ SERIÁL O VRAŽDĚ AMERICKÉHO PREZIDENTA GARFIELDA. MAJÍ HO NA STAROST TVŮRCI HRY O TRŮNY

Foto: Ondřej Šíma

Setkala se s domácím násilím

Už jsme si řekli, že štíhlá blondýnka neměla ve vztazích zrovna na růžích ustláno, ale bylo to ještě horší. Zažila toxický vztah, psychické a fyzické násilí. Setkala se i s alkoholismem a určitou dobu byla klasickou obětí. Psychické propady jí málem zničily život. Do péče psychologa se ale nesvěřila, vyhledala léčitele, který pracuje s energiemi a ten jí mnohé osvětlil. „Ano, partner na mě vztáhl ruku. Zahojilo se to a šla jsem dál. Už je to hrozně dávno a stalo se to ve výbuchu emocí,“ řekla.

Tajemství dokonalé postavy

Jak to dělá, že má ve svém věku postavičku jako lusk? Pravidelně cvičí, věnuje se rybaření, procházkám a jízdě na koni. Jí všechno, ale nepřejídá se. Nedrží ani žádné diety. A své dlouhé blond kadeře si barví sama. Celé roky používá stejnou barvu a může se pyšnit tím, že dlouhé lokny jsou její vlastní.

Zdroje: ČSFD, Prima ženy, Wikipedia, Prima ženy, iDNES, Super, Kafe, Blesk, Lifee, Blesk

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Míra Fera

    Nějak ta paní zapomíná,jak se tehdy ty nahotinky ve filmu dostaly na veřejnost a ona uražená prskala a hnala to k soudu a teď bude tvrdit,že jí to nikdy nevadilo ? Ona si snad myslí,že si to lidi nepamatuju,tak na co si to tu teď hraje,,,,