Chris Hemsworth míří do Prahy. Bude tady natáčet nový film

Foto: Jasin Boland / Netflix

Chris Hemsworth míří do Prahy. Od konce listopadu tady bude natáčet nový film. Jde o pokračování amerického akčního thrilleru Vyproštění 2 (Extraction 2). Pokračování nejsledovanějšího původního filmu Netflixu se začne natáčet v Praze 29. listopadu.

Hvězda Avengers Chris Hemsworth se chystá do Prahy. Od 29. listopadu bude v české metropoli natáčet Vyproštění 2, ve kterém se vrátí na obrazovky v roli Tylera Rakea. Strávit by tu měl čtyři měsíce až do 19. března.  

Hemsworthova postava byla na konci prvního dílu Vyproštění považována za mrtvou. V upoutávce, kterou však Netflix vydal během září, se diváci mohli dozvědět, že Tyler Rake přežil.

Podrobnosti o produkci včetně rozpočtu zatím nebyly zveřejněny, ale zřejmě půjde o jeden z největších mezinárodních filmových projektů, které se kdy v České republice natáčely. Od minulého měsíce je první díl Vyproštění nejsledovanějším původním filmem Netflixu.

Foto: Jasin Boland / Netflix

Producenti Joe a Anthony Russo v Praze nedávno natáčeli film The Grey Man s Ryanem Goslingem a Chrisem Evansem, který je údajně dosud nejdražším původním filmem Netflixu s rozpočtem 250 milionů dolarů (5,4 miliary korun). Pokračování Vyproštění se bude v Česku natáčet zhruba šestkrát déle než The Grey Man.

Místní castingové agentury nyní hledají komparzisty, kteří by se ve filmu Vyproštění 2 objevili. Pokud byste se chtěli přihlásit, můžete tak učinit online prostřednictvím agentury Extrafilms.

Foto: Jasin Boland / Netflix

Zdroje: Prague Reporter, ČSFD, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Ka Čenka

    Kde najdu kompars kde bych se mohla přihlásit.