Adam Sandler je v Praze. Natáčí tu pro Netflix Kosmonauta z Čech

Foto: Netflix

Do Česka zavítal hollywoodský herec Adam Sandler, který je nyní v Praze kvůli natáčení filmu Kosmonaut z Čech pro Netflix. Ve filmové adaptaci knihy Jaroslava Kalfaře ztvární roli Jakuba Procházky.

Netflix se rozhodl zfilmovat knihu Kosmonaut z Čech, jejímž autorem je Jaroslav Kalfař. Hrdinou příběhu je kosmonaut Jakub, který byl vyslán na důležitou misi na okraj galaxie, aby zde sebral tajemný starodávný prach.

Natáčení už začalo a probíhat bude i v Praze. Sem už dorazil známý hollywoodský herec Adam Sandler, který si kosmonauta Jakuba zahraje. Na Sandlera už během toulek Prahou narazilo i několik jeho českých fanoušků, kteří se s ním vyfotili.

Adam Sandler v Praze.

Posted by Tomáš Ságl on Tuesday, June 8, 2021

„Byli jsme s kolegyněmi na obědě, když v tom jsme si všimli, že vedle nás sedí Adam Sandler. Byl ochotný, velice milý, bez problémů se s námi vyfotil. Holky z něj byly úplně mimo, jak se choval hezky. Když odešel z restaurace, oblehl ho dav dalších fanoušků. Přestože s ním byla i ochranka, opět se choval velmi ochotně. S každým, kdo chtěl, se vyfotil, rozdával podpisy,“ popsal jeden z fanoušků Tomáš Ságl pro server TN.cz.

Adam Sandler se dokonce dostavil na trénink českých basketbalistek, které finišují s přípravou na mistrovství Evropy. Během půl hodinky si v hale Královka stihl zaházet na koš a na památku od reprezentačního výběru dostal triko se jménem. Informovaly o tom České noviny.

Čtěte také: Adam Sandler si zahraje ve filmové adaptaci knihy Kosmonaut z Čech

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.