5 romantických filmů, které v únoru vyjdou na Netflixu: Diváky čeká spousta vášně i lamač srdcí ze seriálu Lucifer

Michaela Pašková
Foto: Anne Wilk/Netflix

Únor je konečně tady, což znamená, že se Netflix vzhledem k blížícímu se Valentýnu zaměří na romantické snímky. Už nyní víme, že nás čeká 5 novinek, mezi kterými je pěkně žhavé drama nebo očekávaný závěr trilogie.

Popel (Ashes)

Datum uvedení: 9. února

Turecké romantické drama o vášni a odhalení bude zkoumat rodinná tajemství a potlačované ženské emoce. Film bude pojednávat o Gökçe, ženě, která se vrhne do tajemného dobrodružství poté, co v nakladatelství jejího manžela nalezne rukopis s poutavým příběhem. Pomocí něj v sobě nalezne dávno zapomenutou vášeň a uvědomí si, jak je to vlastně se zdánlivě šťastným manželstvím, které se svým manželem vybudovala. Dle tvůrců je snímek vhodný pro diváky, kteří nalezli zálibu v příbězích zobrazujících složitost lidských citů a nepředvídatelných důsledcích sebepoznání.

Soweto plné lásky (A Soweto Love Story)

Datum uvedení: 14. února

Další únorovou novinkou je jihoafrická romantická komedie, ve které matriarcha rodu Ngubeni má dost toho, že její tři synové se nemají k ženění a rozšíření rodiny. Rozhodne se proto k drastickému kroku. Ten, kdo do toho praští jako první, se stane právoplatným dědicem rodinného sídla. Bratrský závod plný nepředvídatelných vtipných situací je oficiálně zahájen.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: 7 NOVINEK, KTERÉ V ÚNORU DORAZÍ NA NETFLIX: VELKOLEPÉ FANTASY, KTERÉ SE MŮŽE STÁT OBROVSKÝM HITEM, NEBO SCI-FI NÁŘEZ S ROBOTY

Soweto plné lásky
Foto: Netflix

Hráčky (Players)

Datum uvedení: 14. února

Newyorská sportovní novinářka Mack se chystá na ten nejnepravděpodobnější úlovek ze všech – lásku. Spolu se svým nejlepším kamarádem už léta provozuje seznamovací hru, jejímž cílem je známost na jednu noc a tzv. skórování. Vše se však změní v momentě, kdy potká Nicka, jehož ztvárnění se ujal Tom Ellis, představitel neodolatelného Lucifera. Mack se bude muset velmi rychle rozhodnout, jestli dá přednost letité hře anebo lásce.

Klinika zlomených srdcí (The Heartbreak Agency)

Datum uvedení: 14. února

Romantická komedie o skeptickém novináři a zakladatelce agentury, jež pomáhá lidem se zlomeným srdcem, se bude točit okolo nalezení schopnosti milovat. V příběhu, jenž volně vychází z bestselleru Goodbye Heartache, za kterým stojí Elena-Katharina Sohn, se novinář vydává do agentury, aby mohl pod záminkou falešného sezení sesbírat materiál pro napsání článku. Ačkoli hodlá zakladatelku odhalit v článku jako podvodnici, zakouká se do ní, což mu jeho prvotní plán razantně ztíží.

PSALI JSME TAKÉ: SEX VE MĚSTĚ, KTERÝ PŘES 25 LET BAVÍ ŽENY PO CELÉM SVĚTĚ A PÁNOVÉ HO OZNAČUJÍ ZA SKRYTÝ KLENOT, MÍŘÍ NA NETFLIX

Láska přes okno 3: Z očí do očí (Through My Window 3: Looking at You)

Datum uvedení: 23. února

V únoru nás rovněž čeká závěr romantické trilogie Láska přes okno, která volně vychází z knih Ariany Godoy. Bohužel je nyní obtížné blíže odhadnout, co se v posledním díle bude odehrávat, protože se filmy začaly značně vzdalovat od předlohy. Navzdory lásce, kterou si Ares a Raquel vyznávali, skončil jejich vztah na dálku fiaskem. Nedostatek komunikace a špatné rozhodnutí způsobily, že jejich románek během jednoho letního víkendu skončil. Mohla za to i skutečnost, že Ares svou milovanou podvedl. V závěrečném díle budeme moci sledovat, že přestože se oba rozhodli jít od sebe, nedokázali na sebe přestat myslet. Takže když se střetnou v Barceloně, city se přihlásí o slovo. To se ovšem nebude líbit jejich rodinám.


Zdroje: Netflix, Sortiraparis, GQ, Tudum, ComingSoon.net, Digital Spy

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.