7 herců a hereček, kteří byli při natáčení filmových scén opilí

Foto: Drinking Buddies / Magnolia Pictures

Ne vždycky jde natáčení hladce. Čas od času si někdo zkrátka potřebuje před scénou dát panáka. Jindy je alkohol dokonce součástí role. A jindy to zkrátka přijde jen tak samo od sebe… Kteří herci a herečky přiznali, že byli při natáčení svých filmových scén pod vlivem alkoholu?

Joey King

Joey King přiznala, že si dala alkohol při natáčení Stánku s polibky. V rozhovoru na Jimmy Kimmel Live! prozradila, že se napila přímo před scénou na promenádě, kde její postava Elle konfrontuje svého nejlepšího přítele Leea. Poživatinu získala od svého hereckého kolegy Taylora Zakhara Pereze, který si také dal. On už měl ale své scény ten den natočené.

Foto: The Kissing Booth 2 / Marcos Cruz/Netflix

Margot Robbie

Margot Robbie si před natáčením nahé scény ve filmu Vlk z Wall Street dala pár panáků tequily. „To ráno jsem přišla do práce a třásla jsem se, byla jsem tak vyděšená a říkala jsem si, že to nemůžu zvládnout,“ řekla dle The New York Times. „Opravdu to pomohlo. Přestaly se mi třást ruce a dodalo mi to trochu sebevědomí,“ vysvětlila.

Také jsme psali: 10 filmů, které jsou nově dostupné na Netflixu. Pustit si je můžete i s češtinou

Foto: The Wolf of Wall Street / Paramount Pictures / Mary Cybulski

Billy Bob Thornton

Billy Bob Thornton se extrémně opil při natáčení velké scény ve filmu Santa je úchyl! Hrál odporného opilého zloděje a několik dní strávil opravdu pitím, aby byl jeho herecký výkon důvěryhodný. Nejvíce opilý byl prý během scény, kdy se jeho postava zhroutila v obchodním domě. Prý začal den třemi sklenicemi vodky s brusinkovým džusem a pak několika Bud Lights. „Když jsem se dostal na scénu, sotva jsem věděl, že jsem ve filmu,“ řekl.

Foto: Bad Santa / Dimension Films

Anna Kendrick a Olivia Wilde

Anna Kendrick a Olivia Wilde byly opilé na natáčení snímku Kámoši až na dno lahve. Film byl o řemeslném pivovaru, takže obsahoval spoustu scén, kde postavy pijí pivo. Olivia říká, že v mnoha scénách bylo opravdu skutečné pivo. „Pivo na natáčení bylo totiž levnější než voda, jelikož jsme točili v pivovaru,“ dodala.

Také jsme psali: Jason Momoa se vyřádí v novém fantasty Netflixu. První upoutávka je pořádná jízda

Foto: Drinking Buddies / Magnolia Pictures

Denise Richards a Neve Campbell

Denise Richards a Neve Campbell si před natáčením líbací scény v thrilleru Nebezpečné hry daly margarity. Ve svých memoárech, Real Girl Next Door, Denise vyprávěla, že se jí producenti zeptali, jestli je v pohodě s francouzákem místo fingovaného polibku. Denise souhlasila, a aby se připravila na polibek, šla se svou hereckou kolegyní do přívěsu a daly si společně margaritu. Líbací scéna s ženou byla pro obě poprvé.

Foto: Wild Things / Columbia Pictures

Zdroje: Jimmy Kimmel Live!, Buzzfeed, The New York Times, EW, USA Today, The Daily Beast, Real Girl Next Door

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.