Na Netflix se rychlostí 300 km/h řítí nová závodní dokumentární série NASCAR: Na plný plyn

Foto: Netflix

Po obrovském úspěchu Formule 1: Touha po vítězství (F1: Drive to Survive), jehož šestá série vyjde už 23. února, Netflix přichází s další dokumentární sérií ze světa závodění. Tentokrát se zaměří na závody NASCAR v NASCAR: Na plný plyn (NASCAR: Full Speed).

Po rostoucím úspěchu série Formule 1: Touha po vítězství, jež diváky láká už na šestou řadu zabývající se uplynulým mistrovstvím světa F1, které opět vyhrál Max Verstappen, přichází na Netflix nový pětidílný dokumentu NASCAR: Na plný plyn. Ten nahlídne do zákulisí play off série NASCAR Cup 2023.

„Toto je nejkonkurenceschopnější forma motoristického sportu na planetě. Lidé to uvidí zblízka a uvidí nárazy, bouračky a agresivitu závodníků, stejně jako jejich dovednosti – a to, co jsou schopni udělat se závodním autem jedoucím rychlostí 200 mil za hodinu,“ říká Senior Vice President a Chief Digital Officer NASCAR Tim Clark.

TAKÉ JSME PSALI: NOVÝ ZÁVODNÍ FILM V BENÁTKÁCH SKLIDIL 7MINUTOVÝ POTLESK VE STOJE. PODLE PRVNÍCH RECENZÍ JDE O STRHUJÍCÍ MISTROVSKÉ DÍLO

NASCAR: Full Speed
Foto: Sean Dobson/Netflix © 2024

Série sleduje jezdce, jak soutěží o jeden z nejslavnějších titulů v motoristickém sportu a zároveň u toho nasazují své života. „Pokud jste řidič závodního auta, máte neustále příležitost k tomu být zraněn nebo zabit. A stejně to děláte. Přemýšlejte o tom, jací jsou to blázni,” pronáší v upoutávce sportovní novinář Marty Smith.

NASCAR: Na plný plyn na Netflixu vyjde v úterý 30. ledna 2024. Pětidílná série má premiéru pět dní před předsezónním exhibičním závodem NASCAR v LA Memorial Coliseum, který se jede v neděli 4. února.

ČTĚTE TAKÉ: DÍKY NETFLIXU SI ZDARMA MŮŽETE ZAHRÁT JEDNU Z NEJPOPULÁRNĚJŠÍCH HER NA SVĚTĚ. HRÁČI MOBILNÍ TRILOGII GTA CHVÁLÍ

Jaké jezdce v dokumentární sérii NASCAR: Na plný plyn uvidíme?

Série sleduje devět jezdců NASCAR, z nichž každý má jinou motivaci vyhrát, ale každý z nich je na vrcholu. Konkrétně jde o tyto muže:

  • Ryan Blaney
  • William Byron
  • Ross Chastain
  • Denny Hamlin
  • Bubba Wallace
  • Kyle Larson
  • Christopher Bell
  • Joey Logano
  • Tyler Reddick

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.