Díky Netflixu si zdarma můžete zahrát jednu z nejpopulárnějších her na světě. Hráči mobilní trilogii GTA chválí

Eva Pospíchalová
Foto: Rockstar Games

Netflix je sice známý pro svoje filmy a seriály, ale v posledních měsících se na něm celkem dobře daří i hrám, které už nějakou dobu nabízí. Nyní zpřístupnil i jednu z nejpopulárnějších na světě. Při čekání na GTA 6 se tak fanoušci můžou navrátit do ulic plných gangů v nostalgické klasice.

První hra Grand Theft Auto byla vydána více než před dvaceti lety, ale daří se jí dodnes. Přibývají nové verze a nyní patří “gé-té-áčka” mezi nejoblíbenější hry na světě. Fanoušci po celé zeměkouli se těší na vydání šestého dílu, kterého se ale dočkají až za dva roky.

Netflix se proto rozhodl vydat vylepšenou verzi několika předchozích a to konkrétně GTA III, GTA San Andreas a GTA Vice City. Pro předplatitele Netflixu jsou hry kompletně zadarmo. Stáhnout si je můžete skrz aplikaci nebo zde:

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: LEGO, Království Zombie a další videohry, které si můžete nově zahrát s předplatným Netflixu

GTA: The Trilogy je prakticky kompilací tří her z populární série GTA – GTA III, ve které vystupuje protagonista Claude v Liberty City, dále GTA: Vice City, která sleduje bývalého mafiána Tommyho Vercettiho, a GTA: San Andreas, s členem gangu Carlem „CJ“ Johnsonem jako hlavní postavou.

Hry mají vylepšenou grafiku, nový soundtrack a další vychytávky. „Grand Theft Auto: The Trilogy přidáváme k našemu rozšiřujícímu se katalogu více než osmdesáti mobilních her. Herní tituly napříč všemi žánry přidávají další hodnotu všem členům Netflixu – a to nyní i prostřednictvím jedné z nejikoničtějších sérií v historii, bez reklam, nákupů v aplikacích nebo jiných příplatků,“ uvádí Netflix.

Podle hráčů, kteří hru otestovali mezi prvními, je trilogie GTA skvělá. Chválí vylepšený vizuál, stabilitu hry i její retro nádech.

Zdroje: Rockstar Games, Netflix, TechCrunch

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.