Tohle je pop: Kanadský dokumentární seriál o hudbě, auto-tune a chlapeckých skupinách

Eva Lenská
Foto: Netflix

Víte, jak vznikly skladby, které máte rádi, co je Auto-Tune a jak to chodí v hudební branži a na hudebních festivalech? Chcete si zavzpomínat na ABBU a další slavné skupiny? V tom případě si pusťte dokumentární seriál Tohle je pop.

Milujete hudbu a zajímá vás vše kolem ní? Máte se na co těšit! Banger Films a Netflix vytvořili nový osmidílný dokumentární seriál pro hudební fanoušky. Novinka Tohle je pop (This is Pop) vám dopřeje pohled na popovou hudbu za posledních sedm desetiletí.

Foto: Netflix

Tvůrci dokumentárního seriálu slíbili, že bude obsahovat exkluzivní rozhovory s umělci, producenty, skladateli a superhvězdami. Kromě toho se dozvíte něco o Auto-Tune a hudebních událostech.

O svých zážitcích na hudební scéně promluví Shania Twain, Boyz II Men, Benny Andersson z ABBY, T-Pain, Brandi Carlile, Chuck D z Public Enemy a další přední umělci pop music.

Názvy epizod jsou skutečně zajímavé. Čekají na vás tyto náměty: The Boyz II Men Effect, When Country Goes Pop, Auto-Tune, Stockholm Syndrome, The Brill Building In 4 Songs, Festival Rising, Hail Britpop! a What Can A Song Do?.

Hudební dokomentární seriál Tohle je pop bude na Netflixu dostupný 22. června.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.