10 filmů, které jsou nově na Netflixu s češtinou. Ani tentokrát nechybí komedie, akčňáky nebo romantika

Foto: Lionsgate

Na Netflixu přibývají filmy každý den. A to nejen novinky, ale i starší kousky, na které se rádi podíváme. Proto pro vás máme i tentokrát seznam toho, co na streamovací platformě přibylo s českým dabingem nebo titulky.

Dolittle

Doktor Dolittle před pár lety ovdověl a od té doby samotaří v ústraní, za zdmi svého kdysi velkolepého sídla, obklopený smečkou zvířecích přátel, s nimiž si rozumí lépe než s lidmi. Jenže pak mu vpadne do života jeden drzý kluk, který si vzal do hlavy, že bude jeho učedníkem, a zároveň ho povolají ke královně, kterou sklátila smrtelně nebezpečná choroba. A protože lék proti téhle nemoci se nachází pouze na mýty opředeném exotickém ostrově, musí se Dolittle vydat na velmi dobrodružnou plavbu do neznáma. Samozřejmě v doprovodu svých přátel, mezi nimiž je i ustrašená gorila, praštěná husa, cynický pštros, optimistický lední medvěd nebo neuvěřitelně chytrý papoušek.

Foto: Universal Pictures

Warcraft: První střet

(Warcraft)

Mírumilovné království Azeroth se ocitne na pokraji války, když se na jeho hranicích začnou houfovat nepřátelé z Draenoru. Jsou to Orkové, válečnický kmen, který musí opustit svůj domov kvůli nákaze, která v jejich zemi postupně ničí vše živé. Jejich vůdce vytvoří s pomocí temné magie portál, kterým Orkové proniknout do království Azeroth, které chtějí osídlit. Narazí však na odpor. Obyvatelé napadeného království si s neznámými válečníky nejdříve nevědí rady, ale nakonec se se silným soupeřem naučí bojovat. Temná síla, která zničila zemi Orků, však pronikla i do nového světa a tu nedokážou zastavit žádné bitvy, ale pouze spolupráce čtyř hrdinů z obou stran fronty.

Foto: Universal Pictures

Poslední přežije

(Survivor)

Kate Abbott pracuje jako bezpečnostní expert na americké ambasádě v Londýně. Její kolegové se stanou obětí pumového atentátu v restauraci, kde se konala oslava narozenin jednoho z nich. Ona měla štěstí, protože ve chvíli výbuchu byla v obchodě naproti restauraci. To, že se nejednalo o náhodu, ale že jí jde o život, pochopí ve chvíli, kdy na ni zaútočí neznámý muž. Stopy teroristického spiknutí vedou k jednomu z jejích kolegů z ambasády. Když ho vyhledá, muž se ji pokusí zabít. Dojde k potyčce a Kate ho zastřelí. Teď má v patách americké úřady, které ji považují za teroristku a vražedkyni najatého chladnokrevného zabijáka. Začíná honička po celém Londýně. Kate musí dokázat svou nevinu a zmařit plánovaný teroristický útok na náměstí Time Square.

Foto: Lionsgate

King Skate

Dokument, který získal Českého lva za nejlepší český dokument roku 2018, o průkopnících skateboardingu v totalitní šedi Československa 70. a 80. let. Kultovní postavy české skateové historie vyprávějí příběhy zlámaných kostí, nezlomných přátelství a divoké jízdy za svobodou uprostřed komunistické nesvobody.

Foto: Aerofilms

Mazel a tajemství lesa

(Martin and the Magical Forest)

Děti ze skautského oddílu tráví své letní prázdniny na místě, které je ukryto v horách romantické lesní oblasti. Tři týdny žijí jako divoši – spí v týpí, myjí se v potoce, vaří jídlo na ohni a baví se v lese kolem. Tentokrát však skauti přicházejí do svého lesa naposledy. Díky plánu těžit zde lithium, zmizí jejich divočina navždy.

Foto: BFILM

Prci, prci, prcičky: Školní sraz

(American Pie: Reunion)

Bývalý spolužák John pořádá v East Great Falls velký školní sraz ročníku 1999. Jim, Kevin, Oz, Finch a Stifler se po dlouhých letech opět setkávají. Jak zjišťují, od ideálů, které měli na konci střední školy, se jejich současný život dost výrazně liší. Jim žije v Chicagu s manželkou Michelle, se kterou má syna. Oz se živí jako televizní moderátor a bydlí v Los Angeles se svou přítelkyní. Kevin je ženatý s Ellie a pracuje z domova jako architekt. Finch svým přátelům vypráví, jak cestoval po celém světě a pořád hledá tu pravou lásku. Stifler se tváří, že je všechno stejné jako za mlada, ale ve skutečnosti se v dospěláckém životě tak trochu ztrácí a středoškolská léta mu chybí. Během jednoho víkendu bývalí spolužáci pochopí, že opravdové přátelství nezlomí ani čas, ani odloučení.

Foto:  Universal Pictures

V zajetí

(Run)

Mateřské lásce se nedá uniknout. Z bezpečného přístavu lásky se ale někdy může stát smrtící hrozba. Chloe o tom ví své. Je na vozíku a vyrůstá o samotě v úplné izolaci, jen se svou milující maminkou. Jejich vztah a život se můžou zdát zvláštní, možná až zneklidňující, nikdo ale nemůže upřít mámě nekonečnou snahu chránit svou dceru, starat se o ni do roztrhání těla a pro její vlastní dobro ji mít stále pod dohledem. Chloe má řadu zdravotních problémů, potřebuje péči a s oddanou mámou tvoří sehranou dvojici. Když se v sedmnácti chystá na vysokou, začne objevovat tajemství, která jsou stále děsivější. Místo odpovědí na otázky se od matky dočká jen dalších omezení. Chloe je sice připoutána ke svému vozíku, z ocelově pevného mateřského objetí ale musí za každou cenu utéct. Odpovědi jsou totiž horší, než si dovedla představit

Foto: Lionsgate

Country v srdci

(Country at Heart)

Písničkářka Shayna Judson se vrátila do rodného Silverada poté, co se jí v Nashvillu nepodařilo rozjet hudební kariéru, včetně nedávného konkurzu na doprovodnou zpěvačku hvězdného Dukea Sterlinga. Ačkoli je rozhodnuta s hudbou skoncovat, náhodné setkání se šarmantním skladatelem Gradym Connorem všechno změní. Grady by rád složil úspěšný hit a zabodoval na místním hudebním festivalu. Požádá Shaynu, aby mu pomohla se skládáním písně pro Dukea Sterlinga, se kterým má nevyřízené účty, a postupně začne propadat jejímu kouzlu. Všechno se vyvíjí skvěle, nicméně nevyřešené věci z minulosti mohou všechno pokazit.

Foto: Home Box Office (HBO)

Vicky a Mystery

(Vicky and her Mystery/ Mystère)

Zdrcená Vicky, které zemřela matka, se se svým otcem Stéphanem přestěhuje do lůna krásné přírody. Poblíž pohoří Cantal oba začínají nový život. Na holčičce, která nemluví, je vidět, že je v depresi a zoufalý otec by jí rád pomohl. Jenže jak, když komunikace vázne? Naštěstí pomůže mocná čarodějka příroda. Během jedné procházky najde Vicky v domě pastýře roztomilé štěně jménem Mystery, které si může nechat. Od té chvíle se její život i chování mění. Začíná se dívat na svět jinýma očima a smutek z její duše pomalu mizí. Otec je šťastný, nicméně mu dělá starost fakt, že pejsek je ve skutečnosti vlk, který ztratil svou matku.

Foto: Gaumont Distribution

Králíci útočí: Mise na Mars

(Rabbids Invasion – Mission To Mars)

Populární animovaný komediální seriál Králíci útočí se rozrostl dokonce o film. Mohli poslat roboty, ale místo toho se rozhodli poslat šílené králíky. A samozřejmě se pokazí úplně vše, co se pokazit může. Nebyli by to ale slavní králičí degeneráti, aby si se situací neporadili.

Foto: Nickelodeon

Zdroje: ČSFD, TV Nova, CinemArt, Netflix, Česká televize, BFilm. Bontonfilm

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.