Vyhodili mě, protože jsem byla zlá: Komička Ellen DeGeneres končí s vystupováním, ale až po speciálu pro Netflix

Eva Pospíchalová
Zdroj: Warner Bros/Youtube

Hlavní hvězda The Ellen Show Ellen DeGeneres zaskočila diváky, když sdělila, že po uvedení své show na Netflixu odejde navždy ze světla reflektorů. Vyhodili mě ze showbyznysu, protože jsem byla zlá.“ S veřejností se rozloučí čtyři roky po skandálu, který ji stál vlastní pořad a reputaci.

Ellen DeGeneres, známá jako vtipná moderátorka americké The Ellen Degeneres Show, se rozloučí s veřejností. Nicméně až po vydání nadcházejícího speciálu na Netflixu.

Na otázku, zda Ellen plánuje pokračovat v účinkování před kamerami, odpověděla: „Ne, tohle je naposledy, co mě uvidíte. Po mém speciálu na Netflixu končím.“ Dále pokračovala: „Děkuji, že se o mě pořád zajímáte… vyhodili mě ze showbyznysu, protože jsem byla zlá.“

Ellen dále sdělila, že jí vždy bylo jedno, co o ní lidé říkají, ale pak si uvědomila, že tento názor měla na vrcholu své kariéry. Její show totiž před čtyřmi lety otřásla mnohá obvinění z toxického chování, lží a manipulací na pracovišti, ale objevila se i svědectví bývalých zaměstnanců o nevhodném jednání producentů. Tvrzení zahrnovala tresty za braní nemocenské, upřednostňování kolegů, rasová mikroagrese a strach z důsledků za vznesení stížností.

ČTĚTE TAKÉ: JSOU NA ŽENSKÉ: 10 SLAVNÝCH HEREČEK, KTERÝM SE LÍBÍ STEJNÉ POHLAVÍ

Moderátorka přiznala, že byla tvrdá a velmi dětinská šéfová. Nikdy se však plně neomluvila za své činy. Někdy o sobě mluvila jako o zlé, jindy řekla, že to byly pouze pomluvy. Dále však zavtipkovala: „Příště mě vyhodí za to, že jsem stará,“ žertovala. „Stará, teplá a zlá!“

The Ellen Degeneres Show se vysílala 19 let a byla jednou z nejúspěšnějších talk shows v historii. Mezi návštěvníky byly ty nejpopulárnější celebrity po celém světě i zdánlivě obyčejní lidé s překvapivými talenty. Ellen za svou práci také získala spoustu ocenění a dvakrát moderovala předávání Oscarů. Poslední epizoda se vysílala v květnu 2022.

Komička a držitelka ceny Emmy, která svoji kariéru započala již v osmdesátých letech, zrušila nadcházející termíny živých vystoupení jen měsíc po zahájení turné. Její plánovaná Stand-Up show bude na Netflixu zveřejněna šest let po prvním vystoupení titulovaném Relatable.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: STAND-UP KOMIČKA NA NETFLIXU ŘEŠÍ TÉMA, KTERÉ REZONOVALO ČESKÝMI LVY. OBOUVÁ SE DO NĚJ S IRONIÍ A HUMOREM

Kdy bude nový speciál Ellen DeGeneres na Netflixu zatím není známo.

Zdroj: Netflix, SF Gate, Forbes

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.