Nejlepší survival reality show Netflixu bude mít 2. řadu. Diváci říkají, že je jako Hra na oliheň v reálu

Eva Lenská
Foto: Netflix

Už je to oficiální! Netflix čerstvě potvrdil, že jihokorejská survival reality show Physical: Sto statečných (Physical: 100) bude mít 2. řadu. Čím bude jiná a na co se můžeme těšit? Producent Jang Ho Gi mimo jiné slíbil, že druhá řada bude ještě lepší než ta první. Všechno bude totiž posunuto ještě o level výš.

Jihokorejská survival show Physical: Sto statečných, která se na začátku tohoto roku zapsala do historie coby první pořad bez scénáře, jenž se dostal na 1. místo v týdenním žebříčku neanglicky mluvených pořadů na Netflixu, se dočká 2. řady. Show měla velký úspěch i u nás. Čeští diváci ji na ČSFD ohodnotili skvělými 71 %. Na Rotten Tomattoes se dočkala hodnocení kritiků 90 % a hodnocení publika 78 %, což je také skvělé.

Show se svým způsobem podobá populární Hře na oliheň a tak není divu, že si toho všimli i nadšení diváci. Jeden z recenzentů na ČSFD přímo uvedl: „Netflix dlouho sliboval Squid Game reality show a ta konečně dorazila. Úkoly sice připomínají spíš MTV The Challenge, ale je to parádní zábava.“ Další vtipně poznamenal: „Hra na oliheň ovšem v reálu. Nadlidi pro lidi. Místní bohové a bohyně hození do obrovského proteinového mixéru z jehož filtru vypadne typický netflixový konzument s vyvaleným pupkem, tedy já! Korejci se umí bavit a já jim fandím, těm jižním obzvlášť.“

ČTĚTE TAKÉ: České diváky dostal do kolen nový akční seriál Netflixu: Skvělý nápad, lepší než Hra na oliheň, hodnotí ho

Chvála je příjemná, ale co ta slíbená 2. řada? Na co se můžeme těšit? Samozřejmě, že opět uvidíme 100 extrémně zdatných soutěžících z řad olympioniků, profesionálních zápasníků, kulturistů a bývalých vojáků, kteří se podrobí řadě úkolů, které mají prověřit jejich sílu, vytrvalost, obratnost a pevnou vůli. Vyhrát může jen ten nejlepší. Někdo se stoprocentně dokonalým tělem a fyzičkou.

Producent Jang Ho Gi přiznal, že tvůrci věnovali pozornost všem komentářům i zpětné vazbě diváků a poté dodal: „Rozhodli jsme se zachovat podstatu show, tedy hledání dokonalé postavy, a zároveň do ní vnést nové prvky.“ Nová řada proto bude posunuta o level výš. Kulisy, které byly v té první velké jako dvě fotbalová hřiště, budou rozšířeny. Soutěžní úkoly budou ještě napínavější a propracovanější než minule. Takže to zase bude parádní jízda!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Temný snímek plný vnitřních bojů a špíny: V novém thrilleru Netflixu se turisté vydají vstříc netypické atrakci

Foto: Netflix

Zdroj: Deadline, about netflix, Naver

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.