Soutěžící Survivora v slzách. Dnešní epizoda bude emotivní i pořádně dramatická

Foto: Voyo

Survivor Česko & Slovensko jede na plné obrátky. Zatímco v minulých dílech skoro létali třísky, dnes tu máme nejvíce emotivní epizodu ze všech. Ve 29. díle show o přežití si soutěžící sáhnou na své emotivní dno a neubrání se slzám.

V minulém díle se na kmenové radě odehrál souboj imunit. Tomáš s Pirátem použili dohromady hned tři symboly skryté imunity: Nejdříve zahrál Pirát symbol imunity ve prospěch Tomáše, který se mu vzápětí stejným gestem revanšoval. Následně Radek pomocí své výhody zrušil platnost imunity pro Tomáše, na což Pirát odpověděl dalším zahráním skryté imunity ve prospěch Tomáše. Z hlasování pak vyšel nejhůře překvapený Radek, kterého poslaly k nádobám osudu dva obdržené hlasy. Výběr nádoby s krví po 68. dnech ukončil Radkovo působení v letošním Survivoru.

TAKÉ JSME PSALI: DRAMA PO SURVIVORU. PRÁGR OBVINIL NIKOLU ZE LŽI, PAK NA SVÉM INSTAGRAMU SMAZAL KOMENTÁŘE A VYPNUL MOŽNOST KOMENTOVÁNÍ

Na ostrově zbývá 6 dobrodruhů, kteří se dnes utkají o postup do finálové pětky. Součástí souboje o individuální imunitu bude také odměna, kterou soutěžící už dlouho vyhlíželi. Tou není nic jiného, než vidina videohovoru s rodinami a blízkými. Možnost této výhry pořádně zamává s emocemi všech soutěžících a žádný z nich se neubrání slzám.

Po dnešní kmenové radě, na které nebude opět nouze o dramatické taktizování, se jeden ze soutěžících bude muset s ostrovem rozloučit. Kdo to bude tentokrát?

Zdroj: Voyo

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.