Drama po Survivoru. Prágr obvinil Nikolu ze lži, pak na svém Instagramu smazal komentáře a vypnul možnost komentování

Foto: TV Nova

Martin Prágr, kterého už velké množství televizních diváků dříve znalo ze StarDance, patřil mezi nejoblíbenější soutěžící třetí řady Survivora Česko & Slovensko. Poté, co uskutečnil velký podraz na Mikýře, kterého se mu však nepodařilo vyloučit a sám následně vypadl, to s ním jde z kopce. A z oblíbeného hráče se stává jeden z těch nejnenáviděnějších. Teď opět přilil olej do ohně.

Mezi některými soutěžícími ze Survivoru to začíná pořádně vřít. Za největšího lháře a „krysu“, jak se k němu vyjadřují mnozí diváci na sociálních sítích, je nyní považován tanečník Martin Prágr, který se z nejoblíbenějšího hráče dokázal propadnout v očích publika až na samé dno.

Minulý a předminulý týden se řešila především kauza, když se Pirát s Martym spojili, aby vyhlasovali Mikýře. Ten však rozbil nádobu s vodou a nakonec vyhrál duel s Janou, o které si původně myslel, že stojí za jeho vypadnutím. Když se však dozvěděl pravdu, tedy že ho potopili i lidé, kterým nejvíc věřil, Pirát s Martym, celkem těžce ho to vnitřně ranilo a rozhodl se svým bývalým parťákům pomstít. Diváci se pak začali stavět na stranu Mikýře a spousta fanoušků Martyho se od něj kvůli této zradě odvrátila.

ČTĚTE TAKÉ: CHCETE SI S PŘÁTELI ZAHRÁT HRU NA OLIHEŇ? NETFLIX NA ROK 2024 PŘIPRAVUJE AŽ 90 HERNÍCH NOVINEK

Martin Prágr v Survivoru
Foto: TV Nova

Během tohoto víkendu se však začala řešit kauza, která už nemá nic společného s hrou, ale odvíjí se spíše v osobní rovině. Soutěžící Nikola Kabátová obvinila Martina Prágra ze lži. „Asi chápete, že jsem se v aktuální situaci nechtěla k ničemu vyjadřovat, dokud nedostanu i já prostor v rozhovorech, ale tohle se týká i mé rodiny, a tak bohužel nemůžu jinak,“ začíná její příspěvek na Instagramu.

„Chápu, že mi Marty ve hře nemusel věřit a měl pochybnosti, což je absolutně v pořádku. Teď už ale ve hře nejsme! Jsme v běžném životě a v něm Marty s kamennou tváří v rozhovorech tvrdí, jak je celý můj životní příběh smyšlený. Je mi celkem jedno, z jakého důvodu to tvrdí, není mi to však jedno z pohledu toho, čím si moje rodina musela projít,“ vysvětluje.

TAKÉ JSME PSALI: KAM SE HRABE ČESKÝ SURVIVOR. NOVÉ FYZICKY NÁROČNÉ SHOW NESAHÁ ANI PO KOTNÍKY A DIVÁCI JI MILUJÍ

„Nečekala jsem, že budu muset někomu dávat důkazy o tom, co se stalo, ale očividně je to potřeba. Přidávám proto jak články ohledně požáru, tak i zprávu z policie,“ dodává Nikola a na stories přidává odkazy a screeny z tragické nehody, která její rodinu před lety zasáhla.

„Lidsky mě to dost mrzí, protože já proti Martymu nikdy nic osobně neměla. Snad mu alespoň tohle otevře oči a přestane zpochybňovat to, co se stalo mé rodině a konečně si vzpomene, že už nejsme ve hře,“ dodala na závěr.

V komentářích se jí okamžitě dostalo velké podpory nejen od diváků, ale také od spoluhráčů nebo bývalých soutěžících z jiných řad. Pod příspěvkem se vyjádřila například její soutěžní parťačka Jana nebo finalistka minulé řady Karolína Krézlová. Laikem pak Nikole vyjádřil podporu například i Mikýř.

Po několika hodinách se k tomuto obvinění od Nikoly vyjádřil také Martin Prágr. Ten na svůj Instagram přidal příspěvek, ve kterém říká, že Nikoly příspěvek vznikl po jeho rozhovoru s Ondrou Novotným a on se k němu musí vyjádřit. „Nikola tady podává lživé vyjádření o tom, že jsem zpochybňoval tragickou nehodu u nich v rodině, ale asi jak uvidíte tady ve videu, tak jsem nic nezpochybňoval a nevysmíval jsem se o tom, že měla nějaký tragický příběh,“ říká Prágr a přidává také video z rozhovoru s Novotným.

V komentářích mu ale lidé okamžitě začali psát, že nejde o jeho rozhovor s Ondřejem Novotým, ale hlavně o rozhovor Divočina z ostrova, kde Prágr řekl: „Za mě má Nikola prostě jeden velký smyšlený příběh a s tím příběhem prostě tam šla a doteďka tomu prostě jakoby, doteďka jí nevěřím. Za mě to bylo jako taková ta falešná hra, kdy jsem se jí třeba… viděl jsem, že má růženec, tak jsem se jí ptal, jako ohledně toho jestli jako věří a takhle, abych si jí trochu proklepl i v tom, jestli je důvěryhodná a prostě neseděla mi tam strašná spousta věcí.“

Asi po deseti minutách po zveřejnění příspěvku v neděli večer však všechny komentáře pod Prágrovým vyjádřením zmizely a vypnul možnost komentování. Vypadá to tedy opravdu zvláštně, jakoby nechtěl, aby si lidé dohledali tento konkrétní rozhovor, ale věřili, že jde o ten s Ondřejem Novotným, který do příspěvku sám přidal a kde zas nic tak hrozného opravdu neřekl.

ČTĚTE TAKÉ: UŽ VÁS NEBAVÍ UFŇUKANÝ ČESKÝ SURVIVOR? TĚCHTO 5 DRSNÝCH REALITY SHOW VÁM SPRAVÍ CHUŤ

Zdroje: Instagramy Martina Prágra a Nikoly Kabátové, Divočina z ostrova

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.