Úžasný Queer Tým má novou posilu. Doplní ho skvělý designér, kterému Oprah brečela na svatbě

Eva Pospíchalová
Foto: Grove

Kdo je novým přírůstkem v týmu úspěšné reality show Queer Tým (Queer Eye)? Nečekejte žádného Bořka stavitele, nýbrž renomovaného designéra interiérů, který umí i moderovat pořady či psát knihy. Fab Five totiž ulovila další talent.

Po smutné zprávě, že Queer Tým opouští oblíbený designér Bobby Berk, se fanoušci konečně dozvěděli jméno nováčka, který vyplní jeho místo. K takzvané Úžo pětce v aktuálně natáčené deváté sezóně seriálu Netflixu se přidá sympatický návrhář interiérů Jeremiah Brent.

V reality show tedy doplní moderátorskou skupinu, která čítá jména, jako jsou Tana France, Karama Browna, Antoniho Porowski a Jonathana Van Nesse. Každý z nich je expert ve svém oboru. Moderátoři cestují po Spojených státech a pomáhají různým lidem změnit každodenní život k lepšímu. Nová devátá série tentokrát zavítá do Las Vegas.

ČTĚTE TAKÉ: ÚSPĚŠNÁ REALITY SHOW QUEER EYE: VÍC NEŽ JEN MAKEOVER NABÍZÍ EXTRÉMNÍ PŘEMĚNY NEJEN VZHLEDU

Jeremiah není pouze talentovaným návrhářem, ale i televizní osobností s mnoha zkušenostmi. Od roku 2017 ho společně s jeho manželem diváci mohli vidět v pořadech Design by Nate & Jeremiah, Home Made Simple, The Rachel Zoe Report nebo Say I Do.

Svoji firmu Jeremiah Brent Design tvůrce založil v Americe v roce 2011 a jeho zálibou i prací je zpracovávat projekty, které ve svém vzhledu zrcadlí minulost, současnost a budoucnost majitelů domu. Pracoval také na řadě rezidenčních projektů, včetně vlastních domů, spolu s dalšími komerčními, jako jsou restaurace či kancelář filmového producenta Ryana Murphyho. Dále moderoval několik pořadů a má svůj podcast.

S manželem jsou spolu více než deset let a vychovávají dvě děti, Poppy a Oscara. V roce 2014 se vzali v Newyorské veřejné knihovně a stali se tak prvním párem mužů, kteří v této památce uspořádali svatbu. Nejedna celebrita, včetně právě Oprah Winfrey, se na tuto oslavu lásky přišla podívat a uronit slzu. Jak Jeremiah zapadne do milého týmu mužů zjistíme už zanedlouho!

Zdroje: House Beautfiul, Netflix, Jeremiah Brent, Deadline

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.