2. řada Wednesday bude větší a zvrácenější, než si dokážete představit, láká Zeta-Jones. Dějem zahýbe další člen Addamsovy rodiny

Foto: Vlad Cioplea/Netflix

Nebýt Hry na oliheň, je seriál Wednesday neúspěšnější sérii Netflix Originals. Od listopadu 2022 uběhl už nějaký ten pátek, takže není divu, že fanoušci začínají být po informacích spojených s 2. řadou gotického seriálu Wednesday značně hladoví. Netflix toho využil a na Geeked Week pustil do světa video, kterým pouze rozdmýchal další diskuze.

Od uvedení první řady seriálu Wednesday uplynuly už skoro dva roky. Po svém debutu se tento gotický kousek stal nejsledovanějším anglicky mluveným seriálem Netflixu, získal dvanáct nominací na cenu Emmy a čtyři z nich nakonec také proměnil. Nikoho tedy příliš nepřekvapilo, když 6. ledna 2023 dal streamovací gigant pokračování zelenou a diváci už se nemohou druhé řady Wednesday dočkat. Jenže to trvá…

Bohužel do produkce seriálu vstoupila loňská stávka v Hollywoodu, což zapříčinilo, že pokračování seriálu Wednesday, který se na Kinoboxu těší skvělými 81 %, se začalo natáčet až letos v květnu. Přestože se Netflix většinou snažil držet informace o 2. řadě pod pokličkou, přeci jen něco prozradil. Například víme, že se musíme v nových dílech, které mají mít podstatě hororovější nádech, rozloučit s milostným trojúhelníkem.

Percy Hynes White alias Xavier Thorp se následkem svého skandálu v pokračování neobjeví. Těšit se ovšem můžeme na nové postavy, kterými budou Wolfgang, Annie a Karloff. Víc jsme si tyto nové postavy rozebrali v předchozím článku.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: VÝKONNÝ ŘEDITEL NETFLIXU PROZRADIL, KDY SE DOČKÁME 2. ŘADY SERIÁLU WEDNESDAY. S DĚJEM POŘÁDNĚ ZAHÝBAJÍ NOVÉ POSTAVY

Wednesday
Foto: Netflix

To ale není vše. Dějem totiž pořádně zahýbe i babička Addamsová v podání Joanny Lumley. V právě zveřejněném videu se zákulisí můžeme vidět, že uniformu akademie Nevermore oblékne i Pugsley Addams (Isaac Ordonez). Ačkoli mladší bratr Wednesday se v první řadě objevil, byl spíš vedlejší osobou doplňující počátek děje. Nyní je ovšem zřejmé, že Pugsley z obyčejné školy pro lidské dospívající přestoupí na akademii pro vyvrhele, kde se to jen hemží bytostmi oplývajícími nejrůznějšími schopnostmi.

Wednesday zdědila psychické schopnosti a vize po Morticie, takže je možné, že Pugsleyho schopnosti budou odrážet ty Gomezovy, ačkoliv zatím nebyly odhaleny. Vzhledem k tomu, že strýček Fester má jedinečnou schopnost generovat elektrickou energii, mohl by Pugsley nakonec Addamsovým poskytnout zcela nový soubor nadpřirozených darů.

Přítomnost Pugsleyho může pro Wednesday ale znamenat problém, protože vůči němu projevuje ochranitelské sklony, takže by mohl být její slabou stránkou a nepřátelé by se na něj mohli zaměřit.

„Tahle řada bude větší a zvrácenější, než si vůbec dokážete představit,“ prohlašuje ve videu ze zákulisí Catherine Zeta-Jones neboli Morticia Addams. Druhé řady Wednesday bychom se měli dočkat v příštím roce.

Veškeré novinky spjaté s právě probíhajícím Geeked Weekd se dozvíte zde.

Zdroje: Netflix, Netflixer, YouTube, Kinobox

Hodnocení na Kinoboxu: 81 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.