Třetí řada Brigertonových má konečně datum premiéry. Fanoušci seriálu se těší, zároveň je ale Netflix zarmoutil

Foto: Laurence Cendrowicz/Netflix © 2023

Lady Whistledownová se rozhodne promluvit, a to možná rovnou o nejpikantnějším rodinném tajemství. Třetí řada seriálu Bridgertonovi bude rozdělená na dvě části a Netflix konečně prozradil, kdy vyjde.

Netflix vydal trochu hořkosladkou upoutávku na třetí řadu seriálu Brigertonovi. I když potěšil fanoušky, a zejména fanynky, tohoto romantického dramatu s tím, že konečně prozradil datum, kdy se budou moc těšit na románek mezi Penelope a Collinem, na druhou stranu je trochu zarmoutil, protože třetí řada vyjde až na konci jara.

Na YouTube se pod videem okamžitě strhla vlna komentářů, kde se diváci proti rozdělení na dvě části bouří. Podle některých by to bylo přijatelné jen tehdy, kdyby měla řada více dílů. Ovšem těch bude stejně jako u předchozích dvou, tedy osm.

Ještě k tomu bude rozdělena do dvou částí, jak už to má Netflix ostatně s úspěšnými projekty ve zvyku. První část třetí řady Bridgertonových bude k dispozici od 16. května a druhá pak bude následovat 13. června.

Seriál Bridgertonovi patří k velkým hitům Netflixu a velké oblibě se těší i u nás. Například na Kinoboxu dosahuje pěkného hodnocení 71 %. Diváci se samozřejmě nemohu dočkat pokračování. Druhá řada vyšla v březnu 2022 a to je vskutku už pěkně dlouhá doba od posledních plesů, námluv a drbů lady Whistledownové.

Jak už nějakou dobu víme, třetí řada ukáže romantický příběh Penelope (Nicola Coughlan) a Colina (Luke Newton), který si čtenáři mohli vychutnat ve 4. knize knižní série Bridgertonovi od Julie Quinn. Jak mnozí ví, v knize Penelope zhubla, v seriálu dle nejnovějších fotografií ne. Nicméně právě to si diváci přáli. Aby ji Colin miloval i s kily navíc, takovou, jaká je.

Díky 2. řadě víme ještě jednu podstatnou věc. Penelope totálně zdrtilo, když zjistila, že její dlouholetá láska Colin Bridgerton neopětuje její city. Nechtěně vyslechla jeho tvrzení, že se jí nikdy nebude dvořit. To je pro mladou zamilovanou dívku strašné. Jak se s tím vyrovná?

No, co říct, počkejte si do jara.

Zdroje: Netflix, Kinobox

Hodnocení na Kinoboxu: 71 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.