Komedie plná orgií, pokračování skandálního thrilleru nebo pořádný doják aneb 6 novinek, které v týdnu dorazily na Netflix

Michaela Pašková
Foto: Julia Terjung / Netflix

Filmy, seriály, dokumenty… Netflix pořád vydává něco nového. Na své si tento týden přijdou milovníci lechtivých scén, ale i pořádně napínavých thrillerů. Nesmíme opomenout ani jihokorejský kousek, který mnoho diváků může dojmout až k slzám.

Dekameron (The Decameron)

Černá komedie na motivy klasiky Giovanniho Boccaccia svým divákům nabídne sexuální dovádění na italském venkově, který je nasáklý vínem. V roce 1348 vypukne ve Florencii epidemie, která privilegované šlechtice s hrstkou služebnictva přiměje přesunout se do velkolepé vily, kde postupně přestávají platit společenská pravidla. S pořádnou kapkou promile nastává boj o přežití, který si obyvatelé vily zpříjemňují radovánkami.

Čtěte více zde.

Podvodníci z Tokia (Tokyo Swindlers)

Dekameron není jedinou novinkou tohoto týdne, která se neobešla bez nahoty a sexuálních orgií. V kriminálním thrilleru můžeme sledovat nechvalně proslulou skupinu realitních podvodníků, kteří se pouští do svého doposud největšího kšeftu – podvodu v hodnotě deset miliard jenů. Zatímco vychytralí podvodníci podnikají nejrůznější zákulisní tahanice s majiteli pozemků a mazanými developery, v patách jim je policie.

Čtěte více zde.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: POŘÁDNĚ DRSNÉ A NÁSILNÉ: PO EXTRÉMNÍ KRITICE DIVÁKŮ NETFLIX PŘEDĚLAL SVŮJ NEJVĚTŠÍ PROPADÁK A VYDÁVÁ HO ZNOVU. TENTOKRÁT DOST PŘITVRDIL

Kleo – 2. řada

Konečně jsme se dočkali druhé řady skandálního akčního thrilleru o agentce německé rozvědky. V první řadě seriálu, který mnozí označují za nejlepší německý počin posledních let, špičková východoněmecká agentka během mise zabila podnikatele a nedlouho poté skončila vlivem falešných obvinění Stasi ve vězení. Po pádu Berlínské zdi se dostala na svobodu a začala pátrat po tom, co se vlastně stalo. Po odhalení spiknutí, jehož podstatnou složkou je červený kufřík, se okamžitě rozhodla pořádně pomstít všem, kteří ji podrazili. V pokračování můžeme sledovat její honbu za pomstou a kufříkem, po kterém pátrají jak KGB, tak i CIA.

Čtěte více zde.

Elita (Elite) – 8. řada

Tvůrci španělského hitu, který v minulosti býval obrovským hitem, zřejmě neznají rčení, že v nejlepším se má přestat. Je obrovskou záhadou, že to seriál Elita, jehož hodnocení začalo po třetí řadě radikálně klesat, změnila se jeho dějová linka a herecké obsazení se pořádně prostřídalo, dotáhl tak daleko. V závěrečné řadě můžeme sledovat, jak se Omar, poslední přeživší z původního obsazení, postaví vlivným a mocným sourozencům Krawietzovým.

Čtěte více zde.

PSALI JSME TAKÉ: ČTVRTÁ ŘADA EMILY V PAŘÍŽI VYJDE UŽ V SRPNU. MEZI NOVÝMI POSTAVAMI BUDE ŠARMANTNÍ ITAL I MLADŠÍ VERZE EMILY

Wonderland

Ani tento týden se neobešel bez jihokorejské novinky, která svým příběhem dojme každého, kdo v životě ztratil blízkou osobu. Ve snímku režiséra Kim Tae Yonga existuje simulovaný vesmír, který zásluhou umělé inteligence umožňuje lidem znovu navázat kontakt a prožít vzácné chvíle se svými blízkými. Této možnosti využije i zamilovaná Jeong In, jejíž milovaný náhle upadl do kómatu. Co se ovšem stane poté, co se probere a jí se bude stýkat po jeho smýšlené verzi?

Čtěte více zde.

Ano, lásko (aneb o čem se nevyjednává) (Non Negotiable)

Nový mexický thriller s prvky komedie se soustřeďuje na zkušeného vyjednavače Sboru speciálních operací, před kterým stojí nejdůležitější případ kariéry. Únosce unesl prezidenta a jeho milenku, ze které se vyklube poslankyně. Spolupracovat chce pouze s ním, takže Alan musí okamžitě opustit manželskou poradnu a vydat se zachránit prezidenta. Vypadá to, že únosce vůči němu chová osobní zášť, což se zanedlouho také potvrdí. Unese totiž i jeho ženu.


Zdroje: Netflix, Netflixer, FirstShowing

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.