Můj táta je lovec mimozemšťanů: Akční animovaný seriál na Netflixu nás zavede do vesmíru, kde loví nejlepší a nejdrsnější lovec v galaxii

Petr Stoško
Foto: Netflix / Courtesy of Netflix

Co byste dělali, kdyby se jeden z vašich rodičů toulal vesmírem a lovil mimozemšťany? Tak přesně takové dilema mají dvě malé děti jednoho z nejlepších lovců odměn v celé Galaxii. Netflix nabídne nový seriál pro celou rodinu Můj táta je lovec mimozemšťanů (My Dad the Bounty Hunter).

Představte si, že se jednoho dne vloudíte otci do auta, abyste se vydali na místo, kde pracuje váš otec. Jenže najednou se z ničeho nic ocitnete ve vesmíru. Ano, tak přesně takhle začíná nový animovaný seriál od Netflixu Můj táta je lovec mimozemšťanů, kde se dvojce malých dětí vydá zjistit, kam jejich tatínek každý den mizí. Jeho práce je ale velmi nebezpečná a plná nástrah, a tak se musí všichni snažit vyváznout bez újmy.

Netflix se v únoru pokusí opět naladit na rodinou vlnu animovaných seriálů, které jsou dnes tak populární. Seriál z pera Everetta Downing Jr. a Patricka Harpina nabídne akční a zábavnou podívanou pro celou rodinu.

Celý seriál i s českým dabingem vyjde na Netflixu už 9. února.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.