Reese Witherspoon vzdoruje věku. V růžové vypadala jako Pravá blondýnka před 23 lety, a to jí táhne na 50

Foto: 2001 MGM Pictures

Reese Witherspoon jako by se snad dokázala vrátit v čase. V úterý vstoupila na pódium na akci Amazonu ve vzhledu Elle Woodsové z filmu Pravá blondýnka, který ji před 23 lety proslavil, aby oznámila natočení seriálového prequelu. A vypadala přesně jako tehdy! Jako by se na ní vůbec nepodepsal čas.

Osmačtyřicetiletá herečka Reese Witherspoon na akci Amazonu dorazila v růžové tvídové sukní a k ní ladícímu sáčku, vysokých podpatcích a na růžovém vodítku si vedla rozkošnou čivavu, která byla dokonalou dvojnicí Bruisera.

TAKÉ JSME PSALI: 5 FILMŮ A POŘADŮ PRO KAŽDÉHO, KDO V DĚTSTVÍ MILOVAL RŮŽOVOU BARVU A PANENKU BARBIE

Na akci Amazon Upfront herečka oznámila, že Prime Video společně s její společností Hello Sunshine natočí seriál na motivy Pravé blondýnky. A také nastínila, o čem prequel bude. Měl by se odehrávat v době po Elleiných dobách na střední škole.

První díl filmové série Pravá blondýnka, kterou napsaly Karen McCullah Lutz a Kirsten Smith podle románu Amandy Brown, debutoval v roce 2001. Witherspoon se v hlavní roli studentky práv Harvardu Elle Woodsové stala fenoménem popkultury a vynesla herečku mezi nejžádanější hvězdy Hollywoodu.

ČTĚTE TAKÉ: PRAVÁ BLONDÝNKA OPRAVDU EXISTUJE. ELLE WOODSOVÁ Z OBLÍBENÉ KOMEDIE JE INSPIROVANÁ SKUTEČNOU OSOBOU

Následoval film Pravá blondýnka 2, který vyšel v roce 2003, a Pravá blondýnka 3 z roku 2009, kde ovšem tentokrát figurovaly Annie a Izzy, blonďaté sestřenice Elle Woodsové, které se stěhovaly z Anglie do Kalifornie s přesvědčením, že růžové šaty a malí pejsci jim postačí k tomu, aby sem ihned zapadly a cítily se tu jako doma.

Zdroje: Deadline, IG/JustJared, Prime Video

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.