Nevydáme nic, na co bychom nebyli hrdí, láká autorka Zaklínače a prozradila, kdy vyjde 3. řada

Foto: Netflix

Autorka Zaklínače (The Witcher) Lauren Schmidt Hissrich prozradila, kdy by vyjde třetí řada Zaklínače. Také diskutovala o možnosti rozdělit ji na více částí, jak to Netflix udělal například u seriálů Stranger Things, Lucifer, Ty nebo Papírový dům.

Zaklínač od Netflixu, založený na stejnojmenné knižní sérii Andrzeje Sapkowského, vypráví příběh Geralta z Rivie, lovce monster, který se zaplete do složitých politických sporů při toulkách unikátním fantasy světem.

Zaklínač se stal ihned do vydání v roce 2019 jedním z nejúspěšnějších původních seriálů Netflixu. Druhé řady se fanoušci kvůli pandemii dočkali až v prosinci 2021 a někteří z ní byli trochu rozčarovaní. Doufají, že si třetí řadou spraví chuť. Má jít navíc o poslední řadu, v které si Geralta z Rivie zahraje herec Henry Cavill. V dalších sériích ho má totiž vystřídat Liam Hemsworth.

Autorka Zaklínače Lauren Schmidt Hissrich v rozhovoru pro Collider sdělila, že předpokládá, že bude trvat přibližně osm měsíců, než se třetí řada Zaklínače vyjde. Také nevyloučila, že by mohla být rozdělena na dvě části, jak je poslední dobu u seriálů Netflixu zvykem.

„Myslím si, že samozřejmě nevydáváme nic, na co bychom nebyli neuvěřitelně hrdí. Takže to je to hlavní, co určí datum vydání. A myslím, že to bude zajímavé,“ láká fanoušky.

Zdroj: Collider

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.