Tvůrci Stranger Things prozradili, na co se mohou fanoušci těšit v 5. řadě

Foto: Netflix

Nedávno vyšlo nové interview pro Variety s tvůrci seriálu Stranger Things Mattem a Rossem Dufferovými. Ti v něm například prozradili, co můžeme očekávat od 5. série seriálu, která bude zároveň poslední.

Aktuální 4. série byla rozdělena do dvou dílů kvůli pandemii a následnému zpoždění natáčení. Epizody 8 a 9 nebyly ve skutečnosti hotové, když byl vydán 1. díl 4. řady. Matt Duffer ale prozradil, že se mu rozdělení na dvě části docela líbí. Jestli ale rozdělí i 5. řadu, to zatím není jisté. Pokud vše půjde hladce, mohla by vyjít v celku, jak tomu bylo u předchozích řad.

Také jsme psali: Přátelství mezi hvězdami Stranger Things nedokáže zničit ani Vecna. Tvůrci byli uchváceni jejich výkonem v posledních dílech 4. řady

Následující text obsahuje spoilery!

V 5. řadě se konečně dozvíme více o tom, co přesně vlastně je Upside Down a jak toto místo vzniklo. Ross Duffer tvrdí, že se druhá polovina 4. série ponoří do hierarchie padouchů Upside Down jako jsou Mind Flayer a Vecna. Kdo je vlastně mocnější? A je tu vůbec stále Mind Flayer?

Foto: Atsushi Nishijima/Netflix

Více o Upside Down se ale dozvíme přece jen v závěrečné sérii. Dostaneme odpovědi i ohledně toho, proč Upside Down zamrzlo v den, kdy v 1. sérii zmizel Will. Tento fakt byl jedním z největších odhalení čtvrté řady.

Nezapomeňte, pokračování 4. řady Stranger Things vyjde v už pátek 1. července 2022!

Zvuk i obraz jako v kině dostanete do svého obýváku od voix.cz. Navštivte showroom v Dušní 3 na Praze 1 a vyzkoušejte si na vlastní oči i uši audiovizuální řešení pro domácí kina od řešení pro obývák až po privátní kinosál. (reklamní sdělení)

Zdroj: Variety

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.