Třetí řada Bridgertonových má nové fotky i trailer. Mezi Penelope a Colinem to v něm pořádně jiskří

Eva Lenská
Foto: Netflix

Premiéra první části třetí řady Bridgertonových (Bridgerton) se blíží, což si samozřejmě žádá upoutávku a také nové fotografie. Každá čekanka jednou rozkvete, a stejně tak i Penelope, která se vykašle na platonickou lásku a začne si hledat manžela.

Penelope Featherington (Nicole Coughlan) se konečně vzdala své dlouholeté lásky ke Colinovi Bridgertonovi (Luke Newton), když slyšela jeho hanlivá slova na svoji adresu. Rozhodla se, že je čas najít si manžela, nejlépe takového, který jí poskytne dostatek nezávislosti, aby mohla pokračovat ve svém dvojím životě lady Whistledown, daleko od matky a sester. Mladé dívce však chybí sebedůvěra a její pokusy o uzavření sňatku akorát selhávají.

ČTĚTE TAKÉ: VYŠETŘOVÁNÍ RITUÁLNÍ VRAŽDY A ZÁHADNOU SEKTU NABÍDNE NOVÝ MYSTERIÓZNÍ KRIMI THRILLER. NETFLIX SLIBUJE POŘÁDNOU DÁVKU NAPĚTÍ

Colin se mezitím vrátil z letních cest s pořádnou kuráží, novým účesem a statnější postavou. Je sklíčený, když zjistí, že jediná osoba, která ho vždy měla ráda takového, jaký byl, o něj už nejeví zájem. Jelikož touží získat zpět její přátelství, nabídne jí pomoc se zvednutím sebevědomí, aby si v sezóně našla ženicha. Jeho lekce začnou fungovat až příliš dobře, a on se tak musí poprat s tím, zda jsou jeho city k Penelope skutečně jen přátelské. Situaci komplikuje i roztržka s Eloise (Claudia Jessie), která si našla novou přítelkyni na velmi nepravděpodobném místě, zatímco Penelopina rostoucí přítomnost ve městě ještě více ztěžuje udržení jejího alter ega Lady Whistledown v tajnosti.

Kromě výše uvedených herců si v seriálu zahrají také Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Golda Rosheuvel (královna Šarlota), Adjoa Andoh (Lady Danbury), Ruth Gemmell (Violet Bridgerton), Lorraine Ashbourne (paní Varley), Hannah Dodd (Francesca Bridgerton), Simone Ashley (Kate Sharma), Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton), Harriet Cains (Philipa Featherington), Bessie Carter (Prudence Featherington), Jessica Madsen (Cressida Cowper), Florence Hunt (Hyacinth Bridgerton), Martins Imhangbe (Will Mondrich), Will Tilston (Gregory Bridgerton), Polly Walker (Portia Featherington) a Julie Andrews (hlas Lady Whistledown).

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: KRÁSNÉ A DOJEMNÉ, VYCHVALUJÍ DIVÁCI NOVÉ DRAMA, KTERÉ OVLÁDLO SLEDOVANOST NETFLIXU PO CELÉM SVĚTĚ

Colin však nakonec bude mít také soka. Jeho největší hrozbou bude charismatický lord Delbing (Sam Phillips), který je svým způsobem geniální a kromě šlechtického titulu a bohatství má i velmi výstřední zájmy a koníčky. Mezi další možné nápadníky Penelope budou patřit šarmantní Marcus Anderson (Daniel Francis), který přitahuje pozornost tamní smetánky a dam, a Harry Dankworth (James Phoon), jenž sice postrádá vtip, ale vynahrazuje to šviháckým vzhledem.

První část třetí řady Bridgertonových bude mít premiéru 16. května. Druhé části se diváci dočkají 13. června.

Zdroje: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.