Divoká krása: Dívka chce poslat ke dnu vlivnou rodinu, která na ní v minulosti prováděla nelegální pokusy

Eva Lenská
Foto: Netflix

Jak vidíme, Netflix nás zahrnuje novinkami z různých zemí. Minisérie z Jihoafrické republiky vypráví o temném tajemství a honbě za pomstou. V tomto šestidílném africkém dramatu uvidíme oceňované herce Nthati Moshesh a Dumisani Mbebeho.

Bývá pomsta opravdu sladká? Něco o tom zjistí i hrdinka jihoafrického seriálu Divoká krása (Savage Beauty), která se jmenuje Zinhle Manzini. Žena s tragickou minulostí, která se cílevědomě snaží pomstít za pekelný zločin spáchaný mocnou rodinou Bhengů.

Foto: Netflix

Před patnácti lety Don a Grace Bhenguovi (Dumisani Mbebe a Nthati Moshesh) testovali toxický přípravek na skupině dětí žijících na ulici. Nyní se jedna ze dvou přeživších, Zinhle (Rosemary Zimu), vrací, aby se pomstila. Stává se neviditelnou silou, která odhaluje rodinná tajemství a vede Bhengovy, kteří vlastní kosmetické impérium, na cestu zkázy.

Když Zinhle pronikne do vlivné rodiny, málem ji pohltí její vlastní temnota. Je na ní, aby se rozhodla, zda chce spravedlnost, nebo čistou a chladnou pomstu. Ovlivní její jednání nejmladší syn Bhengů, jehož přítelkyní se stane? To již brzy uvidíme.

Minisérie bude na Netflixu dostupná od 12. května.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.