5 legendárních anime, které v květnu dorazí na Netflix

Petr Stoško
Foto: Netflix

I díky Netflixu nabývá anime na stále větší popularitě. Některá pokračování již zavedených značek tak budí pozornost už měsíce před premiérou. Pojďme se podívat na nejzajímavější anime, které v květnu vyjdou na Netflixu.

Vampire in the Garden (1. řada)

V dávné válce prohrálo lidstvo s upíry a bylo tak vytlačeno na okraj ztracených měst. Malá populace přeživších lidí vytvořila takzvanou světelnou zeď, aby mohla pokojně žít bez nezvaných vetřelců. Mladá dívka Momo se spřátelí s upíří královnou a společně vyrazí hledat Eden, tedy ráj. Epické šestidílné anime naplněné žalem, temnotou, ale i nadějí lidského srdce hledajícího klid a mír vyjde už 16. května i s českými titulky.

Duch ve stroji SAC_2045 (2. řada
(Ghost in the Shell: SAC_2045)

Slavná série Ghost in the Shell od Masamune Shirowa, na českém Netflixu známá spíš jako Duch ve stroji SAC_2045 (Ghost in the Shell: SAC_2045), se vrací s druhou řadou. Motoko Kusanagi navazuje na první sérii a vrací se do sekce 9, aby se postavila novým nepřátelům, kterými budou tentokrát post-lidé. Další řada populárního anime bude mít premiéru 23. května. K dispozici budou opět i české titulky.

Pokémon: Cesty
(Pokemon Master Journeys: The Series)

Ash a Goh se vrací s dalšími epizodami ze svých dobrodružných cest s pokémony. Po několika měsíčním čekání se vrátíme do známého světa pokémonů a budeme opět vídat nejen staré hrdiny, ale i nějaké nové. Pokračování dostaneme i s českým dabingem a nové díly můžeme očekávat už 26. května.

One Piece

Toto legendární anime se vysílá už neuvěřitelných 23 let a má již více než 1000 dílů. Konečně se jej dočkáme i na Netflixu. Netflix oznámil, že se můžeme těšit na celou Skypeia ságu. A pokud všechno půjde dobře máme se dočkat i dalších epizod z Water 7 a Ennis Lobby ságy. Dočkáme se všech známých a oblíbených postav v čele s Monkey D. Luffym, Roronoa Zorem, Nami, Usoppem, Sanjim nebo Tony Tony Chopperem. Na Netflix by měl One Piece dorazit 22. května.

Komi neumí komunikovat (2.řada)
(Komi Can’t Communicate)

Decentní komediální drama o málomluvné a věčně stydlivé Komi se vrací s dalšími epizodami, které se pokusí navázat na úspěšnou první řadu. Komi se s Tadanovou pomocí snaží čím dál více socializovat, ale vzhledem k jejímu problému se jí to stále nedaří, tak jak by si sama přála. Kominini přátelé, Tadano a Najimi musí stále vymýšlet nové a nové způsoby jak dostat Komi mezi své vrstevníky a naučit ji mluvit před lidmi. Anime sklidilo ve světě velké ohlasy, a není tak divu, že se začala chystat druhá řada. Ta se na Netflix dostaví 27. května i s českými titulky.

Zdroj: What’s on Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.