Millie Bobby Brown promluvila o 5. řadě Stranger Things. Je to smutné, říká

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Zatímco diváci netrpělivě vyhlížejí finále seriálového hitu Stranger Things, herečka Millie Bobby Brown a představitelka Jedenáctky se těší na uzavření velké kapitoly svého života. Zároveň se pro ni ale poslední natáčecí dny nesou ve znamení smutku.

Osmdesátkově laděný seriál Stranger Thing, který je s diváky už od roku 2016, zaujal lidi po celém světě do takové míry, že se stal vlajkovou lodí Netflixu. Není divu, že do jeho produkce streamovací gigant neváhá investovat nemalé částky, přičemž za pouhý díl vynaloží přes sedm set milionů korun.

„Výborný sci-fi horror, tematický seriál pro uspokojení mých zážitkových potřeb. Vztah Jimma Hoppera (David Harbour) a Jedenáctky (Millie B. Brown) mě velmi dojal. Zároveň krásně vyobrazeno nepochopení a neúcta světa k rodině a přátelům, kteří řeší celosvětový problém a nikdo jim nevěří, že se něco takového děje,“ uvádí na adresu Stranger Things jeden z diváků na Kinoboxu, kde seriál dosahuje skvělého hodnocení 90 %.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: 20 NEJDRAŽŠÍCH SERIÁLŮ NETFLIXU: SAMÉ OBLÍBENÉ HITY, KDE SE INVESTICE OPRAVDU VYPLATILA. U 6. ALE MŮŽEME POLEMIZOVAT

Jelikož se v lednu začala natáčet poslední řada Stranger Things, která dle tvůrců bude jako ta první, takzvaně na steroidech, fanoušci netrpělivě vyhlížejí jakékoliv informace spojené s očekávaným finále. Herečka Millie Bobby Brown, kterou seriál katapultoval mezi aktuálně nejvyhledávanější herecké hvězdy, v rámci propagace svého nového fantasy snímku Mladá dáma nezapomněla zmínit Stranger Things.

„Právě natáčíme. Je to naše poslední řada, takže jsme opravdu nadšení, že jsme naposledy zase spolu, hurá. Ale je to smutné. Každý den, kdy jdeme na plac, si říkáme, že je to náš poslední druhý den, poslední třetí den. Rozhodně si to ale užíváme. Je hezké být zase se všemi,“ řekla v TODAY show.

PSALI JSME TAKÉ: 10 OBLÍBENÝCH SERIÁLŮ NETFLIXU, KTERÉ LETOS NEDOSTANOU DALŠÍ ŘADU. JSOU MEZI NIMI I TY NEJSLEDOVANĚJŠÍ

Při různých příležitostech herečka prohlašuje, že je vděčná za to, co seriál Stranger Things udělal pro její kariéru. Není to tak dlouho, co se v rozhovoru pro Women’s Wear Daily nechala slyšet, že se ve spojitosti s blížícím se finále cítí být spokojená. „Je to jako maturita, jako poslední ročník. Jste připraveni odejít, rozvíjet se a vzkvétat. Jste vděční za čas, který jste měli. Je ale čas vytvořit si vlastní poselství a žít svůj vlastní život.“

Protože natáčení poslední páté řady potrvá nejméně do října, nelze předpokládat, že by závěr Stranger Things Netflix uvedl ještě letos.


Zdroje: ScreenRant, TODAY show, Women’s Wear Daily, Kinobox

Hodnocení na Kinoboxu: 90 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.