V kouzelném Irsku si přeje muže svých snů, nakonec dostane rovnou dva: Na Netflix míří nová romantická komedie s Lindsay Lohan

Eva Lenská
Foto: Netflix

Dlouho očekávaný romantický snímek Irské přání (Irish Wish) s Lindsay Lohan bude mít na Netflixu premiéru už v březnu. Oficiální upoutávka nabízí nečekané překvapení, půvabné irské scenérie a spoustu vtipných i romantických situací.

Vždycky družička, nikdy nevěsta, to je pořekadlo, které se Maddie (Lindsay Lohan) rozhodně nezamlouvá. Naštěstí je Irsko plné kouzel a pohledných mladých mužů. Když se muž jejích snů zasnoubí s její nejlepší kamarádkou, odsune city stranou, aby páru mohla jít za družičku na svatbě. Několik dní předtím, než se má dvojice vzít, si však spontánně přeje pravou lásku a doufá, že se probudí coby budoucí nevěsta. Když už se zdá, že se jí sen splní, zjistí že její skutečnou spřízněnou duší je někdo zcela jiný.

Irské přání má na svědomí režisérka Janeen Damian, se kterou herečka točila i vánoční romanci Vánoce na spadnutí. Tu rovněž najdete na Netflixu. Na Kinoboxu si tato romantická komedie vysloužila hodnocení 52 %.

ČTĚTE TAKÉ: KVÍZ: POZNÁTE ČESKÉ FILMY NEBO SERIÁLY PODLE PÍSNÍ, KTERÉ V NICH ZAZNĚLY?

Novinka z Irska slibuje hodně humoru a právě díky vtípkům a legraci ji Lohan vzala. Také si nenechala ujít vzrušující výzvu a šanci ukázat svoji jinou stránku. „Maddie je ženou, která si sama razí cestu světem. Zpočátku je sice trochu nejistá, ale v průběhu filmu roste a na konci bere věci do svých rukou,“ uvedla.

„Je důležité klást sebe sama na první místo a znát svou hodnotu. Pokud víte, že si zasloužíte něco lepšího, jděte za tím a získejte to,“ doplnila. S hrdinčinou cestou k nezávislosti a sebelásce se totiž velmi snadno ztotožnila.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: SKANDÁL PRINCE ANDREWA: SÓLOKAPR DESETILETÍ, KTERÝ VEDL K PÁDU KRÁLOVNINA OBLÍBENÉHO SYNA, PŘIBLÍŽÍ NOVÝ FILM OD NETFLIXU

A kdo v této romanci hraje pana božského? Pány tu budeme mít rovnou dva. Ztvárnili je Ed Speleers a Alexander Vlahos. Speleers svého hrdinu Jamese popsal jako sarkastického vtipálka, kterého zajímá svět okolo a je opravdovým pozorovatelem. Jaký je pohledný muž snů Paul (Vlahos) zatím nevíme, ale rádi se necháme překvapit. Co se dál obsazení týče, kdo rád sledoval seriál Doktorka Quinnová, může se těšit i na Jane Seymour.

Snímek se skutečně natáčel v Irsku. „Irsko je tak krásné. Nikdy jsem tam nebyla, ale můj dědeček odtamtud pochází. Bydleli jsme v městečku Dalkey. Lidé jsou tam tak milí,“ vyjádřila se Lohan, která se spolu s ostatními herci ráda vydávala na obhlídku přírodních krás a památek.

Romantický film Irské přání bude mít na Netflixu premiéru 15. března, tedy na Den svatého Patrika. Dočkáme se i českého dabingu.

Zdroje: Kinobox, Tudum, Netflix

Hodnocení na Kinoboxu: 52 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.