Zkraťte si čekání na 5. řadu Stranger Things. Jedna z nejoblíbenějších postav seriálu dostane vlastní prequel

Foto: Netflix

Tvůrci Strangers Things si moc dobře uvědomují, že lidé milují postavu Eddieho Munsona, který zemřel ve čtvrté řadě. Nyní se jeho fanoušci mohou radovat, protože Netflix chystá knižní prequel k seriálu, který bude právě o této oblíbené postavě.

Knižní příběh, ve kterém ztvární hlavní roli oblíbený metalista Eddie Munson, se bude jmenovat Stranger Things: Flight of Icarus a bude podrobně popisovat Eddieho příběh z doby, než jsme se s ním měli tu čest setkat ve čtvrté řadě seriálu Stranger Things. Konkrétně půjde o dva roky před těmito událostmi.

TAKÉ JSME PSALI: Nepovedené záběry z natáčení 4. řady Stranger Things, které dostanou do kolen i Vecnu

Příběh se podle všeho zaměří na Eddieho snahu dosáhnout svých hudebních snů a nahrát hudbu se svou kapelou Corroded Coffin, než bude v létě promovat. Jediný problém je, že Eddie nemá peníze. Jeho pochybný otec však přichází s nápadem. Oficiální synopse říká: „Je to risk, ale pokud se to vyplatí, bude mít konečně jednosměrnou letenku z Hawkinse.“ Až na to, že víme, že ne…

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: V nejočekávanějším fantasy roku svede hvězda Stranger Things neúprosný boj o své království

Kniha má vyjít 31. října a snad fanouškům Stranger Things zpříjemní čekání na pátou řadu, která by se podle hlavní hvězdy Davida Harbora měla začít natáčet letos v létě.

Zdroje: Netflix, Entertainment Weekly, DigitalSpy

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.