Komik Jack Whitehall chystá další cestovatelský pořad s otcem. Prozkoumají v něm, jak být dobrý rodič

Tereza Pulgretová
Foto: Netflix/Simon Ridgway

Netflix připravuje potěšení pro všechny tatínky. Ať už jsou to novopečení tátové nebo spíš ti starší, v pořadu, který chystá známý britský tvůrce Jack Whitehall s Michaelem Whitehallem, si na své přijdou všichni. Na cestě kolem světa se pokusí najít klíč ke správné výchově a urovnají si, co pro ně vůbec zodpovědnost za dítě znamená.

Děti umí být někdy pro rodiče skutečný oříšek. Své o tom ví i úspěšný televizní producent Michael Whitehall, který působil například jako agent Judi Dench, a z jehož syna se vyloupnul úspěšný stand-up komik. Ten tatínkovi rád slovně nakládá ve svých pořadech, kde často vtipkuje o vyrůstání v rodině, která je ve Velké Británii dobře známá. Duo, které od sebe dělí poměrně velká generační propast, protože Michael měl Jacka téměř v padesáti letech, je v současné době pro Netflix už jakousi zajetou značkou.

Svědčí o tom i úspěšnost pořadu Jack Whitehall: S tátou na cestách, jejichž všech pět sérií natočených v letech 2017 až 2021 si diváci velmi oblíbili. Kromě toho spolu vystupovali ve dvousezónní talkshow Backchat. Otázka ovšem zní, co se stane, až se tento stále trochu dětinský syn sám stane rodičem? Změní to nějak jeho chování a popichování vlastního otce, na kterém značná část dokumentárního cestovatelského pořadu stála?

Odpověď fanoušci už nejspíš brzy najdou v novém chystaném pořadu s názvem Fatherhood with My Father. V novince se pětatřicetiletý komik s třiaosmdesátiletým Michaelem vydá do světa, aby zjistili, co koncept otcovství znamená v jiných zemích a kulturách. Na cestě se Jack bude snažit sám odemknout otázky, jaký vlastně rodič chce on sám být.

ČTĚTE TAKÉ: OBLÍBENÝ KOMIK RICKY GERVAIS NA NETFLIXU BAVÍ RADIKÁLNÍM HUMOREM. NA PATY MU ŠLAPE MLADŠÍ KOLEGA

Mladšímu Whitehallovi se s partnerkou Roxy Horner narodila dcera loni v září. Ještě předtím ale pár čelil těžké životní zkoušce, když modelka potratila. O náročném životním období se Whitehall rozpovídal i v novém stand-up speciálu Jack Whitehall: Settle Down, který přistál na Netflixu na konci ledna.

K pořadu, jež chystá s tátou, dodal akorát, že zachytí jeho boj se zpomalením v životě a usazením se. „Mám dlouhodobý vztah, vtipného psa a řítím se do středního věku, aniž bych měl ponětí, co vlastně dělám,“ vysvětlil. O tom, kdy se show zabývající se tématem rodičovství objeví na Netflixu, zatím nejsou žádné informace.

Zdroje: Netflixer, Digital Spy, Yahoo News, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.