Novinky, které si o víkendu můžete pustit na Netflixu: Vládne jim královna kokainu nebo ambiciózní české sci-fi

Foto: Elizabeth Morris/Netflix

Další týden je u konce a my vám opět shrneme, co během něj vyšlo na Netflixu. Radovat se mohou především fanoušci Narcos, protože od stejných tvůrců konečně dorazila i Griselda, která vytvořila jeden z nejmocnějších kartelů v historii. Už nyní se seriál těší vysokému hodnocení od diváků i kritiků. Na své si přijdou i milovníci seznamovacích reality show, anime nebo sci-fi.

Griselda

Příběh dramatu od tvůrců Narcos je inspirovaný životem chytré a ambiciózní Griseldy Blanco, která vytvořila jeden z nejmocnějších kartelů v historii. Děj se odehrává v Miami 70. a 80. let minulého století a Griseldina smrtící směs dravosti a šarmu jí pomáhá se zkušeně pohybovat mezi obchodem a rodinou, až se dokonce stane všeobecně známá jako „kmotra“.

Více jsme psali zde.

Láska nepočká

Osobnost. Vzhled. Příjem. Je to ten pravý? Nebo přijde lepší? Netflix přišel s novou japonskou reality show Láska nepočká (Love Deadline), ve které nezadaní hledající životní partnery a cestují do vysněných destinací, od idylické Okinawy po historické Kjóto. Ženy si musí vybrat svůj osud s mužem, který může být kdykoli odstraněn. Čas běží a je jen na ní, aby si ji vybrala toho, s kým to bude „šťastně až do smrti“.

Lovci z konce světa 

Příběh Lovců z konce světa (Badland Hunters) se odehrává v Soulu, který se po silném zemětřesení proměnilo v apokalyptickou pustinu. Hlavním hrdinou je neohrožený lovec Nam-san, který společně se svým důvěryhodným partnerem Choi Ji-wanem bojuje proti nejrůznějším příšerám a nástrahám a snaží se v tvrdých přírodních podmínkách přežít. Jeho hlavním cílem je zachránit mladou dívku ze spárů šíleného vědce, který experimentuje na lidech.

Více jsme psali zde.

Vládci vesmíru: Revoluce

Je to technologie versus magie, když He-Man a hrdinní válečníci čelí silám Skeletora a ještě mnohem víc v nové řadě Masters of the Universe: Revolution. To všem v nové epické kapitole v bitvě o Hrad Grayskull! Nově mechanizovaný Skeletor, vyzbrojený silou základní desky, zaútočí na srdce Eternie, zatímco princ Adam zápasí s novou odpovědností a přemítá nad tím, co to pro něj jako He-Mana znamená! Adam je nucen si vybrat mezi žezlem nebo mečem a životem krále nebo šampióna! Mezitím nová čarodějka Teela pátrá po tajemství hadí magie v mlhách Darksmoke, aby znovu vybudovala magickou říši a pomohla He-Manovi odrazit největší hrozbu, jaké kdy Eternia čelila: návrat despoty Hordaka, nelítostného vůdce Horde Empire!

Bod obnovy

Píše se rok 2041 a lidstvo konečně dokáže obelstít smrt. V případě nepřirozeného úmrtí má každý člověk možnost být znovu oživen. Stačí si jen každých 48 hodin vytvořit zálohu osobnosti, tedy bod obnovy. Existuje však hnutí, které se tento proces snaží sabotovat. Agentka Em Trochinowská se postupně zaplétá do případu, který není tak snadný, jak by se mohlo zdát. Důsledky totiž zasahují až do nejvyšších pater politických institucí. Kromě toho se nabízí otázka, zda si každý člověk opravdu zaslouží znovu ožít.

Více jsme psali zde.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.