Od orgasmické meditace po obchodování s lidmi a prostituci. Nový dokument odhalí praktiky jedné globální společnosti

Foto: Netflix

V listopadu na Netflix dorazí hodinu a půl dlouhý dokument Orgasmus s.r.o.: Příběh jménem OneTaste (Orgasm Inc: The Story of OneTaste), který ukazuje fungování dnes již neexistující globální wellness společnosti OneTase, kterou v roce 2001 založili Robert Kandell a Nicole Daedone.

 „Láska, spojení, sounáležitost, kdo by to nechtěl?“ Netflix odhalil oficiální upoutávku k dokumentárnímu filmu s názvem Orgasmus s.r.o.: Příběh jménem OneTaste, další skutečný kriminální příběh o stinném moderním „podnikání“ a jeho zakladatelích.

Kalifornská wellness firma OneTaste začínala jako výuková firma se zaměřením na ženské orgasmy. Svou slávu si získala díky praxi „orgasmické meditace“, která zahrnovala sexuální stimulaci jako formu meditace. Její sláva začala pohasínat, když se někteří členové rozhodli vznést proti ní znepokojivá obvinění.

Foto: Netflix

Kromě směšných cen mnozí obvinili společnost z toho, že se jedná o pyramidový kult. FBI ji ale vyšetřuje kvůli něčemu mnohem horšímu. V průběhu let byla společnost OneTaste obviněna z obchodování s lidmi, z prostituce, podvodů a porušování pracovního práva. V roce 2018 pak byla ukončena její činnost a dodnes je předmětem vyšetřování FBI.

Iinvestigativní dokument Orgasmus s.r.o.: Příběh jménem OneTaste využívá přístup k 15 letům dosud neviděných záběrů a rozhovorům s bývalými členy, aby stáhl oponu před organizací a jejím kontroverzním, záhadným vůdcem.

Zdroje: Netflix, First Showing

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.