Lovci z konce světa: Na Netflix se řítí nové akční sci-fi. Hvězda Marvelu si to v šíleném traileru drsně rozdává s krokodýlem

Kamila Bartošová
Foto: Netflix

Již brzy se na Netflixu dočkáme nového dystopického akčního thrilleru Lovci z konce světa (Badland Hunters). V hlavní roli s populárním jihokorejským hercem a vzrušujícím akčním příběhem, jak můžeme vidět v upoutávce, se máme určitě na co těšit.

Nový akční film Lovci z konce světa (Badland hunters) se na Netflixu objeví už 26. ledna 2024. Režisérem očekávaného dystopického thrilleru je Heo Myeong-haeng. Jedná se o pokračování jihokorejského katastrofického thrilleru Betonová utopie (Concrete Utopia) z roku 2023.

Příběh se odehrává v Soulu, tedy v hlavním městě Jižní Koreje, které se po silném zemětřesení proměnilo v apokalyptickou pustinu. Hlavním hrdinou je neohrožený lovec Nam-san, který společně se svým důvěryhodným partnerem Choi Ji-wanem bojuje proti nejrůznějším příšerám a nástrahám a snaží se v tvrdých přírodních podmínkách přežít. Jeho hlavním cílem je zachránit mladou dívku ze spárů šíleného vědce, který experimentuje na lidech.

PSALI JSME TAKÉ: 10 NEJLEPŠÍCH FILMŮ ROKU 2023 PODLE ČSFD: OPPENHEIMER ZAOSTÁVÁ ZA DVĚMA ANIMÁKY, BODUJE I AKČŇÁK S CRUISEM

V roli hlavního hrdiny neohroženého lovce se můžeme těšit na úspěšného a populárního herce Ma Dong-seoka, známého taky jako Don Lee. Jihokorejský herec se proslavil především díky své roli v zombie filmu Vlak do Pusanu (Train to Busan) a fanoušci Marvelu ho mohli vidět v roli Gilgameshe ve filmu Eternals.

Lovci z konce světa
Foto: Netflix

V ukázce můžeme vidět postapokalyptický svět v troskách a všechny jeho nástrahy. Hlavním heslem k filmu je „Svět se řítí ke konci, svět povolává lovce”. Nechybí ani scéna, ve které se hlavní hrdina utká s obrovským krokodýlem a samozřejmě musí také bojovat s lidmi. K boji se nebojí použít mačetu, zbraně a dokonce si s protivníky poradí i holýma rukama. V krátkém snímku si můžeme všimnout také jediného doktora, který katastrofu přežil a kvůli podivnému úšklebku vypadá velmi podezřele. Jak se s nevyzpytatelným světem hlavní hrdina společně se svým parťákem Choi Ji-wanema a dívkou Su-nou poperou se dozvíme brzy na Netflixu.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: NETFLIX NEMĚL S DIVÁKY SLITOVÁNÍ: ZRUŠIL 29 POŘADŮ VČETNĚ JEDNOHO Z NEJPOPULÁRNĚJŠÍCH FANTASY SERIÁLŮ

Zdroje: What`s on Netflix, Flickering Myth, Mydramalist

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.