Michelle Yeoh bude nakopávat zadky v novém akčňáku od tvůrce American Horror Story, který se řítí na Netflix

Michaela Pašková
Foto: Netflix

V rámci Geeked Week Netflix zveřejnil další informace a upoutávku k nadcházejícímu akčnímu dramatu Bratři Sunovi (The Brothers Sun), který se bude točit okolo zločineckého podsvětí a významu rodiny. Mámě se zkrátka neříká ne, zvláště když je to Michelle Yeoh, která vám s přehledem dokáže nakopat zadek.

Není to tak dlouho, co Michelle Yeoh získala svého prvního Oscara za nejlepší ženský herecký výkon ve snímku Všechno, všude, najednou, a už se na nás řítí její další novinka. V akčním dramatu Bratři Sunovi se představí jako máma, která se svým mladším synem opustila svět tchajwanských gangsterů a usadila se v Los Angeles. Herečka má jedinečnou příležitost si na Netflixu napravit pověst, protože její předešlý projekt Zaklínač: Pokrevní pouto si nevedl zrovna dobře.

Akcí nabité rodinné drama se zvráceným smyslem pro humor vytvořil Brad Falchuk, který je pravděpodobně nejvíce znám díky spolupráci s Ryanem Murphym na různých projektech, včetně American Crime Story a American Horror Story. Dále jsou pod novinkou Bratři Sunovi podepsáni Byron Wu, Kevin Tanchareon a Nguyen Viet.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: SVĚT ŽIVLŮ PŘICHÁZÍ. VELKOLEPÁ UPOUTÁVKA LÁKÁ NA PROPRACOVANÝ FANTASY SVĚT POSLEDNÍHO AVATARA OD NETFLIXU

Příběh akčního dramatu začíná ve chvíli, kdy je nejmocnější hlava mocné tchajwanské triády zastřelena záhadným vrahem. Jeho nejstarší syn, legendární zabiják Charles “Chairleg” Sun (Justin Chien), se vydává do Los Angeles, aby ochránil svou matku Eilleen (Michelle Yeoh) a naivního mladšího bratra Bruce (Sam Song Li). Tichý student byl až doposud chráněn před pravdou o své rodině a jeho největší starostí bylo, aby mamka nezjistila, že se chce stát hvězdou improvizované komedie.

V okamžiku, kdy se nejsmrtonosnější společnosti v Tchaj-peji a nová vznikající frakce utkají o nadvládu, se musí Charles, Bruce a jejich mamka pokusit zahojit rány způsobené odloučením a zjistit, co skutečně znamená bratrství a rodina. Musí to stihnout do momentu, než je zabije jeden z jejich četných nepřátel.

PSALI JSME TAKÉ: KEVIN HART A HVĚZDY LOKIHO A PAPÍROVÉHO DOMU PLÁNUJÍ ODVÁŽNOU LOUPEŽ VE VZDUCHU. TRAILER SLIBUJE PARÁDNÍ PODÍVANOU

Upoutávka, která je spíše bojovou sekvencí než dialogem, dává znát, že od osmi dílů můžeme očekávat akcí nabitou podívanou.

Seriál Bratři Sunovi vstoupí na Netflix 4. ledna.


Zdroje: Tudum, What´s on Netflix, The Hollywood Reporter

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.