Hvězda Emily v Paříži by mohla být novým Jamesem Bondem. Herec prý padl do oka producentce

Foto: Stéphanie Branchu/Netflix © 2022

Poté, co Daniel Craig oznámil, že jeho posledním filmem v roli Jamese Bonda bude Není čas zemřít (2021), se začalo spekulovat o tom, který herec by ho mohl nahradit. Nyní svět oběhla informace o dalším adeptovi na tuto roli. Je jím hvězda seriálu Emily v Paříži.

Už před tím, než jsme mohli sledovat film Není čas zemřít, se spekulovalo o tom, kdo bude příštím Jamesem Bondem a nahradí v roli Daniela Craiga. Čas od času se objeví nějaké jméno nového potencionálního kandidáta. V poslední době je v kurzu Lucien Laviscount, který je známý především svou rolí Alfieho ze seriálu Netflixu Emily v Paříži.

Britský herec prý „padl do oka“ producentce Barbaře Broccoli, která ovládá franšízu Jamese Bonda se svým nevlastním bratrem Michaelem G. Wilsonem. Podle The Daily Mail chtějí mít producenti v roli agentu 007 hvězdu z některé etnické menšiny.

Foto: Stéphanie Branchu/Netflix © 2022

Aktuálně je však zatím třeba brát šance Luciena Laviscounta na to, že bude jednou z nejoblíbenějších postav kinematografie, s rezervou. Ačkoliv, protože se v srpnu proslýchalo, že do role příštího Jamese Bonda bude obsazen někdo ve věku kolem 30 let, Lucien Laviscount sem přesně zapadá, protože je mu přesně 30 právě nyní. Rozhodně se každopádně nedá popřít, že by ve smokingu, který je Bondovou neodmyslitelnou součástí, vypadal úžasně.

Někteří manažeři se ale údajně „obávají“, že by šance Laviscounta na roli Bonda mohla snížit jeho účast v Celebrity Big Brother v roce 2011.

Zdroje: Geo.tvDaily Mail

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.