5 novinek na Netflixu, které si můžete pustit o víkendu: Drsný thriller, romantika i noční můra všech rodičů

Foto: Netflix

Je zde další víkend a další várka seriálů a filmů, které v uplynulém týdnu vyšly na Netflixu. Tady je výběr pěti nejzajímavějších titulů. Mezi nimi nechybí soutěžní reality show, film pro děti ani napínavé thrillery.

Leo

Leo věří, že svět mu toho může nabídnout hodně, posléze si ale uvědomí, že děti ho potřebují. Hlavně jeho rady a moudrost. Začne řešit jejich problémy a pomáhá jim s různými bolístkami a trápeními, které provází dospívání. Nakonec možná zjistí, že to, co tak dlouho hledal, měl celou dobu přímo před sebou.

Více jsme psali zde.

Hra na oliheň: Výzva

Reality show Hra na oliheň: Výzva inspirovaná světově úspěšným seriálem Hra na oliheň konečně dorazila na Netflix. Celkem 456 soutěžících v soutěžním pořadu bojuje o astronomickou výhru 4,56 milionu dolarů. Vzhledem k tomu, že se jedná o soutěžní pořad spojený se seriálem, zřejmě nikoho nepřekvapí, že se soutěžící museli účastnit vysoce nebezpečných her, divákům dobře známých.

Více čtěte zde.

Istanbul, poslední výzva

Turecké romantické drama bude pojednávat o lásce a druhé šanci. Serin a Mehmet se při jejich cestě z Istanbulu do New Yorku náhodně setkávají na letišti. Okamžitě jsou vtaženi do nezapomenutelné noci plné vášně a touhy. Zatímco spolu tráví nejkrásnější chvíle svého života, uvědomují si jeden podstatný problém, nejsou rozvedení, takže podvádí.

Více jsme psali zde.

Skoro normální rodina (A Nearly Normal Family)

Kriminální thriller natočený podle stejnojmenného bestselleru představí obyčejnou rodinu Sandellových, kterou tvoří právnička Ulrika, kněz Adam a jejich devatenáctiletá dcera Stella. V rezidenčním předměstí u Lundu žijí na první pohled ukázkový život, který se však jednoho dne promění v noční můru. Stella skončí ve vazbě poté, co byla obviněna z vraždy. Zdrcení rodiče nevědí, jak mají své dceři pomoci. Co vlastně Stellu přimělo ke zločinu? Jsou rodiče opravdu tak dokonalí?

Více jsme psali zde.

Elena to ví

Zoufalá Elena pátrá po vrahovi zodpovědném za smrt své dcery Rity, která byla nalezena mrtvá v kostele. Policie si myslí, že šlo o sebevraždu, ale dívka nikdy nechodila do kostela za deště a bouřky. Eleně tedy vrtá hlavou, co se mohlo stát. Když se jí dál nedostává žádných odpovědí, ujímá se vyšetřování sama, ačkoli trpí nevyléčitelnou Parkinsonovou chorobou. Podnikne cestu vlakem do hlavního města, kde hledá pomoc starého přítele své dcery. Její stav se zhoršuje, plete si slova a pořád zapomíná. Přesto se jí nakonec v hlavě vyrojí vzpomínky, které ji postaví před nečekané odhalení.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.