Děti i dospělé na Netflixu potěší seriál, který se vysílá už více než 90 let. Těšit se mohou na nové zápletky i Bugse Bunnyho

Eva Pospíchalová
Foto: Warner Bros

Jeden z nejpopulárnějších a nejúspěšnějších seriálů historie cílí na moderní mládež. Nostalgické příběhy se vrací na televizní obrazovky s novými zápletkami v čele s veleúspěšnou postavu Bugse Bunnyho. Fiktivní králík má dokonce hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy, což mu mohou někteří herci závidět!

V The Looney Tunes: Úžasná show se ty neznámější postavy našeho dětství přestěhují z lesa do sofistikovaného sousedství v Americe. Postavy jako králík Bugs Bunny, kačer Daffy, kocour Sylvester, ptáček Tweety, tasmánský čert, myšák Speedy Gonzales, marťan Marvin, prasátko Porky a další tedy můžeme nyní sledovat ve formátu příjemného sitcomu pro moderní generaci. V žebříčcích se Looney Tunes umisťují v TOP 3 nejlepších animovaných postav po Simpsonových a Flinstonových.

ČTĚTE TAKÉ: NETFLIX PŘIPRAVUJE ZBRUSU NOVÉHO ZAKLÍNAČE A SNAŽÍ SE ZÍSKAT ZPĚT NAŠTVANÉ FANOUŠKY. DOHLÍDNE NA NĚJ SÁM AUTOR ANDRZEJ SAPKOWSKI

Skupinku animovaných postav můžeme na televizních obrazovkách sledovat již od roku 1930, kdy společnost Warner Bros začala vysílat krátké černobílé filmy během zlatého věku americké animovaného filmu, které sloužili spíše jako prezentace hudebních skladeb doprovázenými různorodými dobrodružstvími postav. O několik let později produkce přešla na barevné vysílání. Ve čtyřicátých až šedesátých letech byly animáky Looney Tunes nejpopulárnějšími krátkými filmy v kinech a začaly dobývat celý svět. Vzniklo mnoho dalších filmů, videoher, zábavních parků a jiných franšíz.

Sympatická zvířátka jsou nyní sousedy, kteří se potýkají s každodenními trablemi a vtipnými situacemi. Bugsy Bunny a kačer Duffy tedy mají nyní práci, solidní bydlení a jsou závislí na kofeinu a sledování televize – seriál se tedy snaží přesunout k teenagerské cílové skupině.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: 11 MILIONŮ LIDÍ NA NETFLIXU POUŽÍVÁ STEJNÝ PROFILOVÝ OBRÁZEK. NEJPOUŽÍVANĚJŠÍ IKONA VŠAK NEPATŘÍ ŽÁDNÉ POSTAVĚ Z NEJOBLÍBENĚJŠÍCH SERIÁLŮ

Bugs Bunny je nyní sarkastický mileniál se sexy přítelkyní Lolou Bunny, Daffy je jeho šišlavý nejlepší kamarád (a nemakačenko stále “nakýblovaný” u něj v domě), prasátko Porky je až moc optimistický obézní kravaťák, kterého nikdo nebere vážně a myšák Speedy je číšník v pizzerii. Co je staronové je Kojot Vilda a Pták Uličník, kteří sice stále vedou boj na život a na smrt, ale tentokrát mají své části ve 3D.

Padesát dva půlhodinových dílů animáku The Looney Tunes Show dorazí do nabídky Netflixu již 21. listopadu.

Zdroje: Netflix, iMDb, Warner Bros, TV Guide, Animation USA

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.