Tichá dohoda: Žena se rozhodla vypátrat matku, která ji v dětství opustila. Mezitím však odhalí děsivou pravdu

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Už v říjnu Netflix své uživatele potěší mexickým mysteriózním drama Tichá dohoda (Pact of Silence / Pacto De Silencio), ve kterém bude mladá žena pátrat po své matce, která ji v dětství opustila a plánuje pomstu. Mezi tím však odhalí děsivou pravdu.

Režie nového mexického mysteriózního dramatu Tichá dohoda se zhostil Carlos Villegas Rosales, mezi jehož neznámější projekty patří telenovela Válka žen a thriller La Reina del Sur. Na Rotten Tomatoes se thriller ze strany diváků těší vysokému hodnocení 84 % a na Česko-Slovenské filmové databázi má slušných 78 %. Všechny tři řady thrilleru jsou ke zhlédnutí na Netflixu.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Nervy drásající kriminální drama natočené podle skutečnosti míří na Netflix. Emily Blunt a Chris Evans budou vydělávat na utrpení druhých

Není divu, že od osmnáctidílného mysteriózního dramatu Tichá dohoda diváci očekávají skvělou podívanou. Dle Netflixu bude seriál pojednávat o úspěšné influencerce, která z ničeho nic pronikne do života čtyř žen. Jejím cílem je zjistit, která z těchto žen je její matkou, která ji opustila ihned po narození. Neplánuje si ovšem se svou matkou vybudovat vztah, ale za těžké dětství se jí chce pořádně pomstít. Zatímco zjišťuje, která z žen je její matkou, odhalí děsivé tajemství, které ji může stát život.

Náhled do minulosti na čtyři dívky v mysteriózním dramatu Tichá dohoda.
Foto: Netflix

Na první pohled působí zveřejněný trailer, dle kterého je zřejmé, že se v seriálu bude prolínat minulost s přítomností, velmi napínavě. V minulosti čtyři ženy navštěvovaly stejnou školu. Během této doby si jedna z nich obvazovala břicho, aby nešlo poznat, že je těhotná. Toto počínání však neuniklo starší ženě, jež okamžitě začala pátrat po tom, která z dívek je v očekávání. Nevypadá to, že by šlo o příjemnou paní, která hodlala studentce pomoci, ale spíše chtěla její těhotenství zatajit nebo ukončit. Je tak otázkou, co tato starší žena po nalezení pravé dívky provedla.

PSALI JSME TAKÉ: Velkolepé fantasy drama Netvor, v němž mrtví povstanou a živí budou trnout hrůzou, se řítí na Netflix

V seriálu Tichá dohoda své herecké umění předvedou herečky Marimar Vega, Adriana Louvier, Kika Edgar, Litzy, Camila Valero a Chantal Andere. Jedná se o zkušené herečky, které nejsou pro české a slovenské diváky neznámými tvářemi. Zahrály si v mnoha telenovelách, mezi které patří například Daniela, Lorenzova žena, Opravdová láska a Dvě tváře lásky.

Mysteriózní drama Tichá dohoda vstoupí na Netflix 11. října.


Zdroje: Netflix, What´s on Netflix, ČSFD, Rotten Tomatoes

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.